Astrid bragte Bailine-behandling tilbage til Viborg efter personlig kamp med ansigtslammelse

Bailine-behandling er ikke kun for kvinder. Her er det behandlinger efter for meget løb (Foto: Bailine Viborg)
Profilbillede
dato

Sommeren 2022 bestod ikke udelukkende af sol og glæde for Astrid Nepper, ejeren af PEAK by Neppers i Viborg. For tredje gang blev hun ramt af halvsidig ansigtslammelse, hvilket fik hende til at søge efter løsninger, og det endte med at åbne døren for en helt ny virksomhed i Viborg - nemlig Bailine Viborg.

“I sommeren 2022 blev jeg for tredje gang ramt af en halvsidig ansigtslammelse. Det ser jo lidt "freaky" ud, og er træls, også selvom man ikke er helt ung længere,” fortæller Astrid, hvis tanker kredsede omkring Bailine-behandling, som hun tidligere havde prøvet for at stramme kroppen op.

Denne form for behandling kunne ikke længere fås i Viborg, og hun var nødsaget til at køre til Randers to gange ugentligt, for at blive behandlet. En besværlig omgang transport, når hun samtidigt var selvstændig erhvervsdrivende.

En idé tager form
Men behandlingen virkede fantastisk, og det blev derfor også startskuddet til en ny idé.

Hun besluttede sig for at uddanne sig til bailineterapeut og åbnede sin egen klinik, Bailine Viborg, den 1. december, i de samme lokaler som hun driver PEAK by Neppers i.

“Bailine havde klart været savnet i Viborg. Tidligere kunder kom straks igen, hvilket bekræftede mig i, at det var en god idé - og der kommer løbende nye til. De kommer af mange forskellige årsager.”


Behandling efter ansigtslammelse (Foto: Privat)

Bailine-behandlingens mangfoldige fordele
Bailine blev grundlagt i Norge i 60'erne, og har været gennemprøvet på tusinder af kunder globalt. 

Bailine elektrobehandling er oprindeligt udviklet til opstramning og formning af kroppen i forbindelse med slankning. Men som Astrid påpeger, har elektroterapi vist sig effektiv for en bred vifte af smerter forbundet med bevægeapparatet. 

Mange kunder søger behandlingen for smertebehandling, lindring af skulder-, lænd- og hoftesmerter samt genoptræning efter skader eller operationer - men som Astrid fandt ud af, så kan man også bruge behandlingen i ansigtet.

“Behandlinger i ansigtet hjælper med at holde bekymringsrynken i panden, hamsterposen ved kæben og kalkunhalsen stringent. Den første behandling får du for bare 250 kr, Derefter tilbyder vi forskellige klippekortordninger,” lyder det fra Astrid.

Aftal tid eller book selv her

Personlig pleje i fokus
Astrid understreger, at Bailine-behandling i klinikken tilpasses den enkeltes behov fra gang til gang. 

“Hos Bailine får du en personlig behandling i rare omgivelser. Vi er ret fleksible mht. tidspunkter. Bare lad os vide, hvad der passer dig,” forklarer hun.  

Man kan nemt parkere lige udenfor, og selve behandlingen varer cirka 24 minutter. Det anbefales dog, at man afsætter lidt tid til før og efter - så det kan tage omkring 40-45 minutter i alt. Med sin personlige oplevelse har Astrid Nepper bragt den effektive behandlingsmetode tilbage til Viborg, til glæde for både tidligere og nye kunder.

Du finder Bailine Viborg på adressen Gammel Århusvej 19, og kan ellers følge med på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Bailine Viborg