Bisgaard Vinhandel: "En god dag starter med kaffe og slutter med vin"

Foto: Michael er indehaver af Bisgaard Vinhandel // Michael Bisgaard.
Profilbillede
dato

I Støvring og Viborg finder man Bisgaard Vinhandel. Michael Bisgaard overtog for tre år siden efter sine forældre. VORES By Viborg har taget en snak med Michael om forretningen.

Tilbage i 1999 så Bisgaard Vinhandel dagens lys, Michael sætter et par ord på, hvordan det hele startede:

“Mine forældre har drevet supermarked siden 1978. I 1999 byggede og åbnede de Vin- og Specialhandel i Støvring. Ved siden af mine jobs, har jeg fulgt udviklingen af dette ‘projekt’ som mine forældre havde startet."

Butikken har et meget stort, dybt og bredt sortiment inden for blandt andet kaffe, te, øl, vin, spiritus, chokolade og gaver.


Foto: Sortimentet i Viborg butikken // Michael Bisgaard

Importerer selv vin
Siden da har forretningen skiftet navn til Bisgaard Vinhandel ApS. Der er kommet endnu mere fokus på vinen, som de selv begyndte at importere i 2002. I dag importerer de 40.000 flasker om året fordelt på 10 små vingårde fra blandt andet Mosel, Champagne, Piemonte, Veneto, Toscana, Cotes du Rhone, Alsace og Corbeires. Ud over egen import bliver der suppleret fra en seks-otte andre leverandører. 

“Sortimentet er MEGET stort og dybt. Vi importerer selv vinen. Desuden har vi stor fokus på service, service og service. Vi gør alt for at være en fleksibel specialhandel, der går langt for at løse kundens behov,” siger Michael. 


Foto: Vinhylderne er fyldte i Viborg butikken // Michael Bisgaard

Hele familien giver en hånd med
Siden starten i 1999 er der sket lidt af hvert. Her fremhæver Michael Bisgaard følgende:

“Hele familien inklusiv mig selv har altid hjulpet i ferier og højtider. Så jeg har altid været tæt på butikken fra sidelinjen,” fortæller han og uddyber: 

“Det har egentlig ikke været meningen, at jeg skulle overtage, men mine forældre nærmede sig 70, og på et ‘familieråd’ i 2019 blev det så besluttet, at min søster og jeg overtog virksomheden.” 

Året efter, 1. oktober 2020, udvider de med en butik mere. Denne bliver i Overlund i Viborg, hvor Michael har boet med sin familie siden 2008. Butikken med navnet BISGAARDs bestyres af Michaels kone, Ann, mens Michael deler sig mellem denne og butikken i Støvring.

Udover Ann har BISGAARDs to dygtige fuldtidsansatte, samt tre pakkepiger, hvor de to af disse er Ann og Michaels egne piger. Så der er tale om en rigtig familiebutik. 

Konceptet i butikkerne er det samme og slår sig op på de samme værdier, trods butikken i Støvring er noget større end Viborg-butikken. 

“Vi er en familievirksomhed med service i højsædet. Vi går langt for at skaffe spændende varer, der løser kundens behov", siger Michael. 

Som Michael fortæller: “Vi er en special handel for ALLE."


Foto: Facaden på Viborg butikken // Michael Bisgaard

Udover det store fokus på vin, har butikken et meget bredt sortiment som indeholder varer af høj kvalitet indenfor kategorier som kaffe, te, øl, spiritus, chokolade, specialiteter, gaver og så videre. 

"Egen import vin = super value for money”, siger Michael. 

Budskabet er simpelt og som Michael udtrykker det: “En god dag starter med kaffe og slutter med vin."

I dag består Bisgaard Vinhandel ApS af butikkerne beliggende på Jernbanegade 4 i Støvring og BISGAARDs i Overlund BydelsCenter på Randersvej i Overlund, Viborg. 

Du finder meget mere om Bisgaard Vinhandel ApS på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Bisgaard Vinhandel ApS