Bliv udskolingslærer i et engageret og støttende team på Vestervang Skole

Profilbillede
dato

Lærer til udskoling på Vestervang skole

Vi søger en lærer til vores almene udskoling på Vestervang Skole. Stillingen er et barselsvikariat med ansættelse fra 1. januar 2025. Der kan eventuelt være mulighed for fastansættelse efterfølgende.

Vi ønsker os en kollega, der er optaget af, hvordan vi sammen med vores unge afslutter folkeskolen godt, og hjælper dem videre i voksenlivet. Du får nogle kollegaer, som brænder enormt meget for vores unges udvikling og trivsel.
Du skal læse matematik historie og idræt på 8. årgang, samt idræt på 7. årgang. Derudover er der timer på vores Flex, som er vores mellemform for mellemtrinnet og udskolingen.

Vestervang Skole og SFO er i en god udvikling. Vi gør os umage for at leve op til vores ambitioner om, at både børn og voksne skal trives på vores skole. Fordi vi tror på, at vores elever lærer bedst, når de trives. Vores skole består af en klyngeopdelt, tresporet folkeskole fra 0. til 9. klasse, samt vores A-afdeling. I alle afdelinger arbejder vi med selvstyrende teams, og vi har samtidig et skarpt fokus på, at styrke sammenhængen og fællesskabet blandt skolens medarbejdere, elever og forældre.

Ud over vores mange skønne elever, er kernen på vores skole de i alt ca. 115 dygtige og engagerede pædagogiske medarbejdere, som hver dag arbejder tæt sammen på tværs af fag og faglighed for at give eleverne den bedste skoledag – med sammenhængskraft og fællesskab som de centrale omdrejningspunkter.

Vi har travlt, men vi har også tid til et godt grin og tæt kollegaskab. Vi er gode til at hjælpe hinanden med sparring og konkrete opgaver. Og har du mod på at blive vores nye kollega, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig godt i gang på holdet.

Som kommende lærer på vores skole tror du grundlæggende på kvaliteten af at:

  • arbejde sammen om og ud fra vores fælles værdier samarbejde, tillid, åbenhed, ansvarlighed og udvikling.
  • arbejde med inkluderende læringsfællesskaber og have øje for elevens ressourcer
  • have en anerkendende tilgang til elever, forældre og kollegaer.
  • være tydelig og imødekommende overfor børn, kollegaer og forældre.
  • have forældrene som de vigtigste samarbejdspartnere og ser fordelen i et udvidet forældresamarbejde.
  • have modet til at være nysgerrig i både egen og andres praksis og hverdag.

Arbejdstiden er som udgangspunkt fuldtid med tiltrædelse den 1. januar. Det er en fastansættelse efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfristen er den 21/11. Vi forventer at afholde samtaler den 27/11 fra kl. 14.30.

Du er meget velkommen til at kontakte pædagogisk leder for udskolingen Henrik Boye Christensen tlf.: 20 58 42 78 eller skoleleder Karin Svendsen tlf.:20 56 88 30 samt kan du læse mere om skolen og SFOen på vores hjemmeside: www.vestervangskole.dk

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Børn & Unge, Prinsens Alle, 8800 Viborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-11-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6133854

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet