Botilbud Artes i Viborg søger socialfaglige medarbejdere til at indgå i vores team

Profilbillede
dato

Trives du i samarbejdet med mennesker om livskvalitet og udvikling for udsatte borgere? Har du en god portion selvindsigt, som du forstår at bruge konstruktivt i dit job? Ønsker du at modtage løbende supervision, kompetenceudvikling og undervisning? Værdsætter du at være en del af en personalegruppe, der vægter respekt, tillid, ordentlighed, omsorg og humor? Så læs med her …

Botilbud Artes i Viborg søger socialfaglige medarbejdere til at indgå i vores team. Der kan være flere indgange til jobbet men vi ser gerne, at du f.eks. er uddannet pædagog / sygeplejerske, SOSU-assistent eller har anden socialfaglig erfaring, er fagligt reflekteret og frem for alt har lysten og evnerne til at gøre en forskel for vores beboere.

Opgaver og ansvar: 

  • Medvirke til, at Artes’ beboere modtager den socialfaglige indsats, som er beskrevet i beboerens handleplan og deraf følgende målsætninger. 
  • Være nøgleperson i den daglige støtte med henblik på at fremme livskvalitet og trivsel således, beboeren får støtte til en indholdsrig/meningsfyldt hverdag.
  • Det forventes, at du til enhver tid er fortrolig med tilbuddets procedurer og arbejdsgange samt praktiske opgaver.
  • Du arbejder med afsæt i en anerkendende ressourceorienteret tilgang, recovery, socialfærdighedstræning og low arousal. Du arbejder ligeledes dataunderstøttet, hvilket skal sikre et systematisk og veldokumenteret fagligt fokus.

Botilbud Artes tilbyder: 

  • 37 timers arbejdsuge.
  • Varierende arbejdstider, hvor det både er muligt med 12-14 timers vagter og 7-8 timers vagter. 
  • Arbejde hver 3 weekend.
  • Der er mulighed for indflydelse på egne vagter. 

Om dig

Hos os er alle medskabere af en kultur, der arbejder med afsæt i den enkelte borgers ressourcer og muligheder. Vi ønsker at ansætte dig, som kan genkende dig selv i vores værdier og vision og som ønsker at gøre en reel faglig og menneskelig forskel for vores beboere. Vores læringsmiljø stiller krav til en høj etik og faglig kvalitet. Du er derfor drevet af din faglighed, din evne til at møde mennesker individuelt og i øjenhøjde. Du værdsætter at have kollegaer, der stiller spørgsmål og udfordrer din faglighed, fordi du ved, at den faglige dialog udvikler dig og dem. 

Botilbud Artes Viborg

I Artes koncernen arbejder vi med Miljøterapi som pædagogisk tilgang. Vores rammer og indsatser afspejles i en sammenhæng mellem organisatoriske, fysiske og sociale forhold som tager afsæt i forståelsen for den enkelte beboers behov og kapacitet. Dette har til formål at fremme beboernes mulighed for at udvikle eller genudvikle praktiske, kognitive og sociale færdigheder.

I samarbejde med beboerne arbejder vi hen imod en selvstændig og meningsfuld tilværelse ved at skabe en sammenhængskraft mellem vores indsats og det resterende samfund. Derfor forpligter vi os til at være fagligt ambitiøse gennem et fokus på kontinuerlig udvikling af tilbuddene og dyrkning af en innovativ ånd blandt både ledelsen og personale. Vores motto er, at vi skal kunne tilbyde vores beboere et sted, hvor vi gerne selv vil bo. Derfor er det essentielt, at vores faciliteter skal understøtte tryghed gennem hjemlige omgivelser, og indsatsen skal støtte beboerne til at kunne trives.

Botilbud Artes Viborg har plads til 21 beboere fordelt på 4 afdelinger på matriklen. Fælles for beboerne er, at de er placeret på servicelovens §107. Beboerne har primært psykiatriske udfordringer. 

Yderligere information kan findes på vores hjemmeside: https://artes.dk/artes-botilbud 

Interesseret?

Har dette vakt din interesse, og kan du se dig selv i en stilling hos os? Så send meget gerne din ansøgning og CV samt relevante uddannelsespapirer til HR Chef Claus Olsen via knappen 'Ansøg dette job'. Har du lyst til at høre mere om stillingen, kan du ringe til Claus på tlf. 31 37 51 76 i tidsrummet 9-15 i hverdagene. 

Ansøgningsfrist

Vi har ikke ansøgningsfrist på dette opslag. Vi vurderer indkomne ansøgninger løbende, og afholder ligeledes samtaler løbende med relevante kandidater. 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a1f8079d)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Artes - Botilbud, Røddingvej, 8800 Viborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6032053

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet