Christina Pedersen underskriver 3-årig kontrakt med Viborg HK

Christina Pedersen skifter til Viborg HK (Foto: Johnny Pedersen)
Profilbillede
dato

Viborg HK er blevet enige med playmakeren Christina Pedersen om en 3-årig kontrakt.

Ole Bitsch er meget tilfreds med aftalen, da Christina besidder et godt talent, en stærk vilje og en god forståelse for håndbold.

- Jeg kender Christina godt, og jeg er glad for, at jeg har hende på holdet de næste sæsoner. Vi har en god kemi, og det er jo altid et godt udgangspunkt for et udbytterigt samarbejde.

- Som jeg ser det, er hun klar til at tage et step op både i forhold til Vendsyssel og Randers HK, hvor hun tidligere har spillet. Jeg er ret sikker på, at hun er landet på en god hylde i Viborg, hvor vi har rammerne for et godt udviklingsmiljø for hende.

- Hun har et godt blik for spillet og en god forståelse, hvilket statistikken også vidner om: Da hun stoppede i Randers HK, var hun den spiller i ligaen, der havde bidraget med 2. flest assist. Hun passer godt ind i den lidt yngre profil, vi gerne vil bygge holdet op omkring, og jeg tror på, at vi kan se Christina Pedersen lægge mange lag på sit spil i den kommende sæson, siger Ole Bitsch.

Christina Pedersen har haft en karriere med mange ændringer de seneste år, da hun har spillet for Horsens, Vendsyssel og Randers. Desværre gik begge sidstnævnte klubber konkurs under hendes kontrakt. Derfor ser hun nu frem til en mere stabil periode, og er glad for at være i Viborg.

- Jeg er glad for, at jeg har de næste sæsoner i Viborg samt samarbejdet med Ole og resten af truppen. Jeg har kæmpe respekt for Ole Bitsch som træner og som menneske samt de kvaliteter, han besidder – og det ser jeg som en stor kvalitet, da jeg har brug for en fast base efter nogle turbulent år.

- Ole var en af grundene til, at jeg gerne vil blive i Viborg de næste sæsoner. Samtidig elsker jeg projektet med en ung trup blandet med nogle erfarne spillere, og jeg tror, at dette vil være med til at udvikle mig, så jeg kan hjælpe holdet i de kommende sæsoner.

Kilde: Viborg HK