På Dumpen 18 i Viborg finder man Pizza Expressen, der har eksisteret i over 30 år - nemlig siden 1992. Siden 2022 har stedet været under den kyndige ledelse af Daniel Johansen, der har trukket pizzeriaet igennem en bemærkelsesværdig transformation.
Daniel Johansen var ikke fremmed inden for madverdenen, med sin fortid i madbranchen og erfaring fra blandt andet Viborg Streetfood, hvor han drev en foodtruck med tyrkisk grillmad.
Så da muligheden for at overtage byens ældste pizzeria opstod, var det naturligt for ham at gribe chancen.
“Det lå lige til højrebenet, da jeg blev tilbudt at overtage byens ældste pizzaria, hvor jeg med det samme kunne se en masse muligheder for forbedringer.”
En af de mest markante ændringer, som Daniel har implementeret, er en unik tilgang til pizza.
“Hvis vi selv skal sige det, har vi byens bedste pizza. Vores pizzabund skiller sig ud fra den standardbund, man finder andre steder. Det er en fusion af den italienske luftige kant og den tyrkiske sprøde bund,” forklarer han stolt.
"Vi stræber efter at udvikle os"
Men det er ikke kun pizza, der har gennemgået en transformation. Daniel og hans team har også taget fat på burgermenuen og kebaben med en mission om konstant forbedring.
“Vi stræber altid efter at udvikle os. Vi har introduceret smash-burgere, der er blevet meget populære. Vi arbejder endda på at lancere konceptet 'Månedens Burger' fra 2024, hvor vi vil præsentere 12 unikke burgere i løbet af året,” afslører Daniel.
En af de seneste kreationer er "Smash Gourmet," en burger, der sætter fokus på førsteklasses råvarer og håndværk. Denne nye tilføjelse til menuen forventes at blive tilgængelig fra 1. november 2023.
“Vi har gradvist arbejdet på at forbedre kvaliteten af vores mad. Først ændrede vi hele burgermenuen og bruger nu hakket oksespidsbryst og hjemmelavet tilbehør. Vores kebab laver vi nu fra bunden med ægte tyrkisk inspiration og bruger kun flankesteak,” forklarer Daniel yderligere.
Tilfredse kunder er det vigtigste
Foruden gastronomiske opdateringer har Pizza Expressen også gennemgået en visuel forvandling. Løbende renoveringer har gjort det muligt for gæsterne at nyde deres måltider i en endnu mere hyggelig atmosfære.
Daniel Johansen sætter fokus på kerneværdier som topkvalitet, altid glade kunder, hyggelige spisesteder og innovation. Han opmuntrer feedback, både positiv og negativ, da begge dele kan bruges til at forbedre restaurantens tilbud og service.
Så næste gang du er på Dumpen 18, kan du opleve hvordan Pizza Expressen har udviklet sig gennem årene, siden starten i 1992.
Du finder meget mere om Pizza Expressen på deres Facebookside og hjemmeside.