Digitaliseringskonsulenter søges til at understøtte digital transformation i Psykiatrien hos Region Midtjylland

Profilbillede
dato

Er du klar til at være en del af vores digitale transformation inden for Psykiatrien i Region Midtjylland? Vi søger to dygtig digitaliseringskonsulenter, der kan understøtte afdelingerne i Psykiatrien med implementeringen af Microsoft 365. Den primære opgave vil være at integrere de tekniske muligheder i Microsoft 365 med klinikkens arbejdsgange der er ikke nogen teknisk implementering det er 100% anvendelsesuport så det må du meget gerne omformulere da det kan være ret relevant for dem som måtte søge og sikre, at vores medarbejdere får mest muligt ud af værktøjer som fx Teams eller Outlook. Hvis du brænder for digitalisering og forstår, hvordan man integrerer digitalisering med menneskelige arbejdsgange, så kan det være dig, vi leder efter. 

I Psykiatrien er vi godt i gang med implementeringen af digitaliseringsstrategien, og vi søger derfor to digitaliseringskonsulenter, der kan hjælpe med at øge anvendelsen af de digitale værktøjer i de kliniske afdelinger. Du vil få en central rolle i at hjælpe afdelingerne i Psykiatrien med at integrere Microsoft 365 i de daglige rutiner og skabe gode vaner omkring brugen af digitale værktøjer.  

Vi forventer, at du: 

  • har kendskab til Microsoft 365 og andre relevante teknologier. 
  • har erfaring med undervisning eller adfærdsdesign og kan skabe sammenhæng mellem den kliniske dagligdag og brugen af digitale værktøjer. 
  • kan planlægge, koordinere og skabe tillid under hensyntagen til de mange fagligheder og interesser der er i spil. 
  • kommunikerer klart og tydeligt både skriftligt og mundtligt. 
  • trives med at arbejde selvstændigt, men formår at inddrage kollegaer og andre samarbejdspartnere efter behov. 
  • har en relevant kandidatuddannelse. 

Vi tilbyder: 

  • en udfordrende stilling, hvor du vil arbejde tæt sammen med personalet i de psykiatriske afdelinger. 
  • et stærkt fagligt og socialt fællesskab med hjælpsomme og engagerede kolleger. 
  • ansættelse i en dynamisk organisation med fokus på trivsel og udvikling. 
  • fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejdsdage, når opgaverne tillader det. 

Der er ansøgningsfrist søndag den 11. august 2024 og ansættelsessamtalerne forventes afholdt i uge 34 2024. 

Yderligere oplysninger: 

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte Sundheds-IT og Digitaliseringschef, Morten Juul i uge 31 og uge 32 på telefon 30681758. 

Løn og ansættelsesvilkår: Stillingen er på fuld tid og tiltrædelse sker den 1. september 2024 eller efter nærmere aftale. Stillingen løber til udgangen af 2025 med mulighed for forlængelse.  

Stillingen er placeret i Psykiatristaben, Sundheds-IT og Digitalisering i Viborg, der for nuværende har adresse på Tingvej 15A, 2. sal, 800 Viborg, men du må påregne, at der er aktivitet på afdelingerne beliggende i hele regionen. 

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst med din faglige organisation. 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale. 

Om Psykiatrien: 

Psykiatrien i Region Midtjylland er fordelt på otte psykiatriske afdelinger for voksne, børn og unge. Psykiatriens cirka 3.000 ansatte behandler årligt over 30.000 borgere og modtager mere end 300.000 ambulante besøg. Psykiatristaben, der er psykiatriens administration, ligger på tre matrikler i henholdsvis Viborg, Skejby og Gødstrup, og består af seks fagområder: Ledelsessekretariat, HR, Økonomi og Planlægning, Kommunikation, Kvalitet og Udvikling samt Sundheds-IT og Digitalisering.  

I Psykiatrien i Region Midtjylland prioriterer vi, at vores medarbejdere løbende udvikler deres kompetencer. Derfor har vi skræddersyet vores eget uddannelsesunivers – Psykiatriakademiet. Her kan du blive inspireret til det næste skridt i din karriere.

Læs mere om vores mange muligheder på Psykiatriakademiets hjemmeside :  Klik her for at se hjemmesiden

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Tingvej 15, 8800 Viborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6082995

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet