Erhvervsfolk vil give Viborgs midtby nyt liv

Profilbillede
dato

En gruppe erhvervsfolk med hjerte for Viborg har sat sig for at igangsætte en række projekter, der skal skabe mere liv i Viborgs midtby.

I lyset af coronakrisen og et år med nedlukning trænger byen til en hjælpende hånd, og her er tanken altså, at der skal indsamles så mange idéer som muligt fra Viborgs borgere, der kan bidrage til at optimere bylivet og skabe et bedre bymiljø.

Særligt Hjultorv, lige i smørhullet af Viborg, har en vigtig plads midt i byen. Torvet er centrum for meget færdsel og indeholder et stort potentiale for kreative løsninger, der kan sætte gang i bylivet.  

I spidsen for projektet står Niels Sønderby, der driver sit eget reklamebureau, og bag ham står en stærk gruppe af ildsjæle fra erhvervslivet, lokale organisationer og nogle af de helt store boligselskaber. 

De understreger samtidig vigtigheden af, at idéerne og løsningsforslagene sker i samarbejde med Viborg Kommune og borgerne i byen. Så ligger du inde med en eller to god idéer til, hvordan Viborgs midtby kan få mere liv, så kan du sende dem til følgende mailadresse: ide@manguster.dk  


Kilde: Redaktion