BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Madservice Viborg søger fra 1.oktober 2023 en ernæringsassistent til det kostfaglige team på Pleje- og Omsorgscenter Banebo.
Vi søger
- en medarbejder, der ønsker at lave mad tæt på vores borgere
- en medarbejder, der kan fremstille god hverdagsmad, så vores borgere hver dag oplever et madtilbud af høj kulinarisk kvalitet, der lever op til deres forventninger. Du skal også have flair for at fremstille mad til møder, til dagcenteret og til vores cafe
- en medarbejder, der ønsker at indgå i vores kostfaglige team
Arbejdsopgaverne er
- at tilberede mad, så beboerne hver dag får tilbudt god og velsmagende døgnkost
- at døgnkosten tilrettelægges og forberedes i serveringskøkkenet og maden færdigtilberedes i afdelingskøkkenerne. Middagsmaden produceres delvist som delkomponenter i vores produktionskøkken og færdigtilberedes lokalt på plejecenteret
- at sørge for forplejning til borgere i caféen, borgere i Hærvejens Dagcenter samt kommunens mødeforplejning
- oprydning og rengøring i overensstemmelse med køkkenets egenkontrolprogram
- administrative opgaver, såsom varebestilling, ajourføring af ydelser til beboere, dokumentation mm.
Vi ønsker, at du
- brænder for at lave god og velsmagende hverdagsmad, der tilgodeser borgernes ønsker og behov
- har fagligt håndelag, så køkkenet leverer mad af høj kulinarisk kvalitet og en god service.
- er teamplayer, har gode samarbejdsevner og er løsningsorienteret
- er ansvarsfuld, stabil og fleksibel med fokus på trivsel for alle på arbejdspladsen
- har lyst til at arbejde tværfagligt med andre faggrupper på pleje- og omsorgscentret.
Vi er
- køkkenet på Banebo, der er ansvarlig for at fremstille døgnkost til borgere på pleje- og omsorgscenter Banebo, pleje-og omsorgscenter Skovgården, Hærvejens dagcenter, cafeen på Banebo og som varetager mødeforplejning i huset. Der bespises i alt ca. 150 personer hver dag
- det kostfaglige personale på Banebo, der i samarbejde med plejepersonalet er ansvarlige for, at maden tilpasses den enkelte borger.
- 6 medarbejdere i det kostfaglige team. Den primære daglige arbejdstid ligger i tidsrummet kl. 7.00 – 15.00 med vagt hver 3. weekend.
Vi tilbyder en arbejdsplads, der
- kendes på, at borgernes ønsker og behov imødekommes gennem fleksibilitet, så borgerne har gode mad- og måltidsoplevelser hver dag
- ligger stor vægt på, at maden fremstilles veltillavet, har en høj kulinarisk kvalitet og altid fremstår som et indbydende måltid
- gør det vi siger, og vores motto er: ”Det finder vi ud af”
- har et arbejdsmiljø, der har øje for den enkeltes trivsel, men også værner om et godt arbejdsfællesskab
- ligger vægt på det tværfaglige samarbejde med forskellige faggrupper på pleje- og omsorgscentret.
- tager udgangspunkt i Viborg kommunes værdier, som er Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed og MOD
Løn- og ansættelsesforhold
Løn i forhold til gældende overenskomst.
Samtaler
Samtaler afholdes i uge 33
Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål rettes henvendelse til teamleder Lis Johansen på telefon 25 63 14 25 (ferie i uge 28-29-30) eller leder af Madservice Viborg, Ellen Lyngsø på telefon 87 87 67 70 (ferie i uge 30-31-32).
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Viborg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Social, Sundhed & Omsorg, N.F.S. Grundtvigs Vej 13, 8800 Viborg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 09-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://viborg.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=5958da6c-a70f-4a6f-ac78-36f31180b8e8
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5865085