Flyvende Fritzbøger bombede løs og Unitas-drengene er nu tæt på oprykningen

Foto: Unitas U14-drenge i deres nye spillersæt.
Profilbillede
dato

Lørdagens møde mellem Unitas og Mejdal-Halgård Fodbold på Sdr. Rind Stadion bød på en 6-0-sejr til hjemmeholdet.

Trænerteamet med Stig Tams Jørgensen, Ole Hansen og Peter Søndergaards umiddelbare reaktion på lørdagens kamp er:

“Endelig kom dagen hvor vi fik nyt spilletøj og stor tak til Sports Direct Århus for at få det i hus.” 

“Starten af kampen, ser vi modstander lidt an, vi har pladsen til at flytte bolden, som vi vil, men spiller desværre lidt for langsomt, og vi formår ikke rigtig hvad vi ønsker. Naim lykkedes med 1 - 0 til pause.”

“I 2 halvleg formår vi at flytte bolden bedre, og flytter bolden hurtigere, gennem midten og vi får sat nogle dybe bolde imod bagkæden, som lykkedes at give mange chancer på mål, som vi udnytter, 5 scoring i 2 halvleg. Med sejren i dag over rækkens nr. 2 er oprykningen til Liga 2 så godt som sikret.”

Unitas-mandskabet havde momenter, der især begejstrer trænerne:

“2 halvleg får vi styr på, hvad der ikke lykkedes for os i 1 halvleg. Vi bliver bedre til at deltage i spillet, og får hurtigere spil gennem kæderne, som vi vil. Naim laver de rigtig løb bag forsvaret, hvor , Asger laver fine pasninger sammen med Fuglen, laver en dybdebold, som Naim udnytter.”

Hvem imponerede jer mest i kampens løb?

“Vores midterforsvar Lasse Thiede. Lasse er der altid på manden, og henter angriberen flere gange. Men også keeper, Emil, skal roses. Det var en stille rolig kamp for Emil. Han er klar og skarp på de situationen der opstår.”

Unitas-spiller, Magne Fuglekjær, giver også sin reaktion på storsejren:

“Mejdal spillede en rigtig god 1. halvleg. Emil stod rigtig godt og holdt buret rent og forsvaret fik lukket godt ned. I 2. halvleg fik Naim fut i fødderne og vi vandt i alt 6-0. Fedt at vi stadig ligger i toppen.”

Med hjemmesejren i hus kan Unitas nu se frem til, at de i den kommende runde møder Viborg FF på Viborg FF´s anlæg lørdag den 23. september klokken 10:00.

Kampens resultat: 6-0 til Unitas
Række: U14 Drenge Liga 3

Mål
11'0-1Naim Fritzbøger
37'0-2Frederik Hansen
39'0-3Naim Fritzbøger
47'0-4Naim Fritzbøger
51'0-5Naim Fritzbøger
69'0-6Magne Fuglkjær 

Kilde: Unitas - U14 Drenge Liga 3