Gang i svingdøren: Viborg HK henter Louise Søndergaard

Louise Søndergaard skifter til Viborg HK fra sæson 2023/24 (Foto: Johnny Pedersen)
Profilbillede
dato

Tidligere på dagen kunne Viborg HK præsentere Christina Pedersen. Nu kan Viborg HK fortælle, at man også har hentet Louise Søndergaard på en 2-årig kontrakt fra sæson 2023/24.  

Flere klubber har vist interesse i den ekstremt attraktive spiller, Louise Søndergaard, en 22-årig højre back fra Bjerringbro IF og topscorer i 1. division. Derfor er cheftræner Ole Bitsch yderst tilfreds med aftalen og udtaler sig positivt om den:

- For mange er Louise Søndergaard et ubeskrevet blad – for os der agerer i håndboldverdenen, er hun alt andet end det. Hun har de sidste mange år i 1. division bombet mål ind på samlebånd, og det er længe siden, hun havde liganiveau, men af forskellige årsager har hun bare ikke entreret i ligaen før nu.

- Det er en spiller, som jeg har jagtet igennem en årrække, så jeg er enormt glad for og stolt af, at det er lykkes Viborg HK at trække hende til klubben. Hun er en rasende dygtig angrebsspiller med et godt skud, et fint overblik og en god fysik i forhold til at vinde duellerne. Det er en spiller, som jeg glæder mig til at arbejde sammen med, og som jeg har store forventninger til.  

- Det er længe siden, at hun voksede ud af 1. division, og når det er sagt, forventer jeg selvfølgelig stadig, at hun lige skal vænne sig til ligaen, for selvfølgelig er der forskel - men hun er vanvittig dygtigt, så jeg tror, at vi lige har tegnet kontrakt med en kommende profil i ligaen.

Louise Søndergaard glæder sig til at iføre sig den grønne Viborg HK-trøje:

- Jeg ser frem til at træde et niveau op, selvom jeg har været meget glad for min tid i Bjerringbro, er jeg sikker på, at tidspunktet er det rigtige. Jeg har ikke tidligere følt mig klar til ligaen, men jeg har nu fået lagt lag på mit spil og tilegnet mig mere rutine, og derfor skal det være nu.

Når jeg vælger Viborg HK som klub, hænger det primært sammen med to ting; Ole Bitsch og klubbens træningsmiljø. Jeg kender Ole fra tidligere, og han har en stor andel i, at jeg ønsker at spille i Viborg. Han er en virkelig  dygtig træner og meget behagelig, og jeg tror på ham som leder for det kommende hold i Viborg. 

- Jeg kender mange, der har spillet i Viborg HK, og jeg har kun hørt godt om klubben og alt rundt om det. Især glæder jeg mig til at indtræde i det gode og professionelle træningsmiljø, som klubben er så kendt for. 

Kilde: Viborg HK