Gastronomisk oplevelse på Restaurant Arthur i Viborg

dato

Fredag den 7. februar 2025 inviterer Restaurant Arthur i Viborg til en uforglemmelig aften med en 6-retters gourmetmenu og vinmenu. Oplev en aften fyldt med kulinariske lækkerier i hjertet af Viborgs gamle bydel.

Restaurant Arthur, beliggende bag Domkirken i Viborgs charmerende gamle bydel, byder på en aften med udsøgte smagsoplevelser. Gæsterne kan se frem til en 6-retters menu, der er omhyggeligt sammensat af sæsonens friske råvarer, inspireret af det franske landkøkken og tilpasset den moderne danske madkunst.

En menu der forkæler dine smagsløg

Menuen inkluderer delikatesser som kammusling med selleri og brunet smør, hellefisk med glaskål og sauce blanquette, samt en svampe risotto med parmesan og sprødt brød. Hovedretten byder på kalv med mild peberrod og vinter porre, efterfulgt af unika oste med hyben og malt, og afsluttes med en dessert af hasselnød, chokolade og olivenolie. Til menuen serveres en vinmenu med tre nøje udvalgte glas vin.

En aften i smukke omgivelser

Restaurantens hyggelige og elegante indretning skaber en unik atmosfære, hvor æstetikken er i højsædet. Det venlige personale sørger for en service i topklasse, hvilket gør aftenen til en oplevelse for både smagsløg og sanser.

Bemærk, at billetter kun gælder til den valgte dato og tidspunkt, og skal fremvises i udprintet version på dagen. Kontakt restauranten for yderligere spørgsmål.

Praktisk information
Dato: Fredag 7. februar 2025
Sted: Restaurant Arthur, Sct. Mathias Gade 61, 8800 Viborg
Entré: 100-999 kr pr. person
Arrangør: Gastro Week i samarbejde med Avisfordele og JFM
Kontakt: 86 62 21 26



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut

Seneste på facebook