Hør om forfattercenteret på Hald Hovedgård

Foto: Redaktionen.
Profilbillede
dato

Hvad laver forfatterne egentlig, når de er på ophold ude på den smukke, gamle Hald Hovedgård? Hvis det er et spørgsmål, som du har gået og tumlet med, så er der mulighed for at finde svar, når Viborg Domsogn holder højskoleeftermiddag den 7. september 2021 kl. 14.30 til 16.30.

Her kommer centerleder cand. Mag. Peter Rannes fra Hald Hovedgård nemlig og øser ud af sine oplevelser fra 20 års arbejde med forfattercenteret.

Han fortæller om Halds særlige DNA og om nogle af de flere hundrede forfattere, oversættere og illustratorer, som hvert år har søgt arbejdsro og kollegialt fællesskab i de herskabelige omgivelser ved Hald Sø.

Forfattercenteret har haft en markant betydning for dansk litteratur. Det lægger Peter Rannes ikke skjul på, når han fortæller om centrets virke og historie.

Og Peter Rannes er uden tvivl den rette til at fortælle, for ud over at han er den nuværende centerleder, har han også været med til at stifte forfattercenteret for mere end 20 år siden.

Højskoleeftermiddagen foregår i Sognegården Stænderpladsen 3, Viborg og koster 50 kr. inklusive kaffe og kage. Betaling sker på stedet. 

Kilde: Redaktionen