Introduktionsstilling til Neurologi, Regionshospitalet Viborg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

1-årig introduktionsstilling, ved Hospitalsenhed Midt, Neurologi, Regionshospitalet Viborg,
er ledig til besættelse den 1. august 2024 eller efter aftale. Stillingen er en fuldtidsstilling
på 37 timer pr. uge.
 

Om stillingen
Som I-læge får du klinisk relevant arbejde med gode muligheder for supervision og træning af dine neurologiske færdigheder. Vi prioriterer din undervisning og uddannelse højt.
Afdelingen har et uddannelsesteam med uddannelsesansvarlig overlæge, uddannelseskoordinerende yngre læge og uddannelseskoordinerende sekretær.
Grundhjørnestenen i uddannelsen er den supervision med feedback, som du har mulighed for i det kliniske arbejde. Der er mulighed for evaluering - ikke kun af kompetencer inden den medicinske ekspertrolle - men af alle 7 lægeroller. Alle i-læger tilbydes en 360 graders evaluering med efterfølgende facilitatorsamtale.
Stillingen indeholder en introduktion til afdelingen på 5 dage udover fælles introduktion for alle nyansatte på hospitalet. Din individuelle uddannelse i løbet af ansættelsen planlægger du selv med rådgivning fra din hovedvejleder, som vil være en af speciallægerne på afdelingen.

Er du interesseret i højtspecialiseret neurorehabilitering, er der mulighed for at kombinere dette med en delfunktion med en fast ugentligt dag på Vestdansk Center for Rygmarvsskade.
Hvis du har forskningsmæssige ambitioner, er der mulighed for at deltage i mindre forskningsprojekter, evt. at fortsætte med en ph.d. Vi vægter dog primært udviklingen af de kliniske kompetencer og uddannelse til selvstændigt at kunne arbejde med udredning og behandling af neurologiske patienter. 

Der er 2-skiftevagt med vagt fra bolig efter kl. 23.00.

Om afdelingen
Neurologi er geografisk adskilt i 2 afdelinger med Neurologi, Regionshospitalet Viborg og Vestdansk Center for Rygmarvsskade, beliggende ved Søndersø i Viborg. Neurologi varetager undersøgelser, diagnostik, behandling, pleje, neurorehabilitering og opfølgende kontrol af patienter med neurologiske lidelser fra Hospitalsenhed Midts optageområde på ca. 250.000 indbyggere, og Vestdansk Center for Rygmarvsskade har højtspecialiseret funktion i Vestdanmark med rehabilitering af patienter med rygmarvsskade. Neurologi har 15 senge, fordelt på 2 sengeafsnit, med 4 hovedfunktionssenge til patienter med følger efter akut apopleksi, og som genoptrænes i et tæt samarbejde mellem afdelingen og kommunerne og 11 alment neurologiske senge. Der er et stort ambulatorium med akutklinik, udredningsambulatorium og specialeklinikker, hvor vi arbejder i tværfaglige teams. Derudover findes i afdelingen et neurofysiologisk afsnit og neuropsykologisk funktion. I linket nedenfor kan du læse mere om Neurologi, Regionshospitalet Viborg, HEM:

hospitalsenhedmidt.dk/afdelinger-og-steder/regionshospitalet-viborg/neurologi/

Ansættelsen sker ved Hospitalsenhed Midt, læs mere om den samlede hospitalsenhed her www.hospitalsenhedmidt.dk
Interesserede ansøgere, uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området. Med henvisning til lov om børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse. Ansættelse sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Neurologi

Yderligere oplysninger:

Hvis du ønsker at vide noget om, hvordan det er at være yngre læge i Neurologi, så kan du kontakte cheflæge Elias Zakharia på telefonnummer 51 70 14 31.

Din ansøgning
Din ansøgning, indeholdende autorisationsID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest den 1. maj 2024.
Ansættelsessamtaler vil finde sted den 8. maj 2024.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Heibergs Alle 4, 8800 Viborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6031591

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet