Kickstart det nye år med forkælelse på Palads Hotel Viborg

Foto: Palads Hotel.
Profilbillede
dato

Tag hul på det nye år med en afstressende weekend på Palads Hotel Viborg. Placeret midt i Viborg centrum, ved begyndelsen af Viborgs gågade, Sct Mathias Gade, inviterer hotellet gæsterne ind i den hvide palæhovedbygning fra 1899 til en helt særlig oplevelse.

Ved ankomst til receptionen oplever gæster straks hotellets mangeårige historie. Med den særegne 'Wall of Fame' hylder Palads kendte besøgendes sportslige og kunstneriske præstationer, hvilket skaber en stemning af velkomst og tradition.


Hotellets 'Wall of Fame' // Foto: Palads Hotel

Palads Hotel tilbyder en bred vifte af værelsestyper, fra old-fashioned økonomiværelser til Jyllands største suiter. Med 44 værelser udstyret med privat spa og sauna, kan gæster nyde en "in-room wellness" oplevelse. Desuden inkluderer værelsesprisen også hotellets populære skandinaviske morgenmadsbuffet, der sikrer en god start på dagen.


Hotellets beliggenhed midt i Viborgs centrum gør det nemt at udforske byen, og selvom gågaden starter lige ved hotellet, er der mulighed for bekvem parkering på en af de 5 store parkeringspladser omkring hotellet.

Så hvorfor ikke starte det nye år med et luksuriøst ophold på Palads Hotel Viborg? Besøg Palads Hotel på Facebook og find mere information på deres hjemmeside for at booke dit ophold og sætte gang i året med stil.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.