Klokker forlænger og skarpskytte kommer til

Karen Klokker (t.v.) & Julie Holm (t.h.) kan se frem til nogle år i Viborg HK (Fotos: Johnny Pedersen)
Profilbillede
dato

Der sker meget i Viborg HK på det seneste. I går kunne man meddele at Karen Klokker forlænger sit ophold i Viborg HK med en fuldtidskontrakt, og kort tid efter at Julie Holm bytter tilværelsen i Ringkøbing Håndbold ud med en i den flotte, grønne trøje.

Randers HK´s konkurs havde bl.a. den konsekvens, at flere spillere stod uden klub. En af spillerne var Karen Klokker, og hun sagde derfor ja til at fortsætte i Viborg HK, selvom klubben kun havde mulighed for at tilbyde hende en amatørkontrakt. Det vigtigste på daværende tidspunkt var at sikre sig, at håndbolden blev holdt ved sige, fortalte Karen Klokken.

Det valg må siges at have båret frugt, da hendes præstationer til både træning og kamp nu har resulteret i en permanent 3-årig aftale fra sæson 2023/24.

Karen Klokker er meget tilfreds for at være i Viborg, og hun glæder sig over aftalen, der bl.a. betyder, at hun får sin gamle cheftræner, Ole Bitsch, tilbage. En 3-årig aftale betyder også, at hun nu kan kigge ind i en mere stabil periode af sin håndboldkarriere, hvilket hun forventer også vil smitte positivt af på spillet:

- Jeg er virkelig glad for, at jeg har fået muligheden for at fortsætte i Viborg HK. Mine første måneder her i klubben er blevet meget bedre, end jeg havde turdet håbe på. Derfor er der ingen tvivl om, at det også er her, jeg skal være de næste sæsoner.

- Jeg glæder mig til at blive en del af et nyt og spændende hold, men først og fremmest til at spille denne sæson færdig med det her fantastisk hold.

Ole Bitsch ser også frem til et gensyn med Karen Klokker:

- Det er meget positivt, at vi kan tilbyde Karen Klokker en 3-årig kontrakt, for det er en spiller, som jeg ser stort potentiale i. Hun er fysisk stærk, dygtig i forsvaret og god på screeningsspillet. Desuden ser vi også, hvordan hun konstant udvikler sit angrebsspil. Karen Klokker bidrager desuden med masser af humør og gejst, så hun er en spiller, vi kan glæde os til at se mere af i Viborg HK.

Julie Holm skifter til Viborg HK
Viborg HK henter stærk bagspiller, hvis spidskompetence er at få netmaskerne til at blafre, hvilket hun gjorde hele 149 gange i sidste sæson. Det er en ret eftertragtet kvalitet som håndboldspiller og også en af grundene til, at Ole Bitsch glæder sig over, at han kan tilføje Julie Holm til håndkortet fra næste sæson.

- Julie Holm er virkelig en stærk signing. Hun har været igennem en eksplosiv udvikling i Ringkøbing Håndbold. Hun sætter rigtig mange mål ind, og en spiller, der kan bidrage med netop det, er man jo altid på udkig efter.

- Det, som jeg også glæder mig over ved at få hende til Viborg, er, at hun kommer med en del ligaerfaring, og dermed bliver hun en af de spiller, vores unge kan læne sig lidt op ad.

- Jeg er imponeret over den kvalitet, hun leverer og den kompromisløshed, der er i hendes spil. Hun er en stærk skytte, er habil i både forsvar og angreb, og så jeg ser også, hvordan hun hele tiden udvikler sit assistspil.

Julie Holm kom til Ringkøbing Håndbold fra Holstebro i 2021/22, og har flere gange placeret sig på top-10 over ligaens mest scorende, ligesom hun har været på Rundens Hold adskillige gange. Hun spiller lige nu på en deltidskontrakt i Ringkøbing og glæder sig til, at hun fra næste sæson skal koncentrere sig 100% om håndbold i Viborg HK:

- Det er lidt af en drømmeklub for mig. Jeg har fulgt Viborg, siden jeg var barn, hvor jeg rendte rundt i grønne VHK-trøjer. Jeg glæder mig til at træde ind i det gode træningsmiljø og det professionelle set-up, som jeg har hørt en del om. Jeg har også hørt meget om Ole Bitsch, som jeg glæder mig til at have som træner.

- Projektet med at bygge en trup op, vil jeg gerne være en del af, og jeg motivers af, at jeg kan tage et stort ansvar og tilkæmpe mig en stor rolle - det trives jeg godt med.

- Når jeg kommer til Viborg, kan jeg udelukkende fokusere på håndbold, og det forventer jeg selvfølgelig også kommer til at smitte af på mit spil og min udvikling.

Julie Holm har underskrevet en 2-årig kontrakt med Viborg HK fra sæson 2023/24

Kilde: Viborg HK
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.