KOK med ambitioner- og der ønsker gode arbejdstider

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

OM OS
Gastro Catering er for de kvalitetsbevidste kunder, den foretrukne leverandør af frokostløsninger, arrangementer og events i Viborg og omegn.

Vi er en ung virksomhed i rivende udvikling, hvorfor vi nu søger endnu en medarbejder til vores team.

Vi har ansat både kokke, kokkeelever, chauffører, opvasker, grafiker og mange flere kompetencer, der alle vil bidrage til du får en fantastisk arbejdsplads, med højt til loftet og gode rammer for udvikling og læring.

Vi serverer mad, der er lavet fra bunden og hvor duft, smag, farver, sæson, variation og særligt økologi samt dyrevelfærd spiller en væsentlig rolle og således har vi, som den eneste privatejede cateringvirksomhed i Viborg kommune, Det Økologiske Spisemærke i bronze. Ydermere blev vi i 2022 præmieret med Business Viborgs Iværksætterpris, som en anerkendelse af vækst og potentiale.

Udover Gastro Catering, driver vi også kantiner under brandet ”Gastro Kantiner”. Det giver os mulighed for at også kunne tilbyde leder og kokkestillinger i det meste af landet, efter en god instruktion i vores firmas værdier og grundprincipper.

JOBBET

  • Som en vigtig del af et dygtigt team, vil du først og fremmest skulle producere smagsoplevelser uden sidestykke i form af frokostleverancer og arrangementer til vores kunder.
  • Vi har ud over vores catering forretning også en Gastro Deli, hvor vi har stor efterspørgsel efter vores hjemmelavede produkter, som du skal medvirke til at producere til.
  • Gennem din kreativitet og forståelse for råvarer, deltager du i planlægning af ugemenuer til leverancerne, ligesom du er sparringspartner på udviklingen af arrangement- og eventdelen.
  • Du vil have det primære ansvar for vores bageriafdeling, og alt hvad der hører under her- Vi bager udelukkende med økologiske mel, korn og kerner.
  • Du vil også skulle indgå i den øvrige køkkenproduktion- så dine evner skal også gerne række udover bageriets lyksaligheder
  • Egenkontrol og varebestilling hører med til jobbet i mindre omfang.

DIN PROFIL

  • Du er faglært kok, eller med erfaring fra storkøkkendrift
  • Dit hjerte banker for at arbejde med gode råvarer, som fortrinsvis er økologiske samt kød, der er dyrevelfærdsmærket.
  • Du ser en idé i at råvarer skal bruges, når de er i sæson – så er de billigst og smager bedst. Er de ovenikøbet lokale, så belaster de også vores miljø mindre end hvis de kommer langvejs fra.
  • Du ved, at inspiration ikke bare er noget man får – det er noget man søger.

VI KAN TILBYDE:

  • En spændende arbejdsplads med fokus på mad, og med gode kolleger der i fællesskab vil udvikle og udfordre dig.
  • Din arbejdstid vil være attraktiv – som udgangspunkt mandag til fredag i dagtimerne, men der vil forekomme arrangementer og events udenfor dette tidsrum. Vi har fordelt over året ca. 1 weekend vagt om måneden.
  • Vi sørger for uniform og fodtøj til dig.
  • Løn efter aftale og kvalifikationer
  • Sundhedsordning efter 6 måneders ansættelse
  • Du får en arbejdsplads, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer, din kreativitet og få mange faglige udfordringer.

Tiltrædelse: 1. november, men vi venter gerne på den rette.

For mere info: Kontakt Gastronaut Jakob Brønd på 4246 3623 eller kontakt@gastro-catering.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Gastro Catering ApS, Lundborgvej, 8800 Viborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5924404

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet

Seneste på facebook