Vil du være en del af et ungt, ambitiøst køkkenteam og servere frokost i særklasse for ca. 200 gæster hver dag? Vi søger en engageret og gastronomisk dygtig kok til et spændende og travlt kundehus i Aarhus N. Du bliver en del af et team på 5, hvor vi løfter i flok, har det sjovt – og har stor kærlighed til det grønne køkken.
Dine opgaver
Bidrage til den daglige drift og koordinering i køkkenet
Sikre høj kvalitet, smag og præsentation
Tæt samarbejde med kollegaer i køkken og reception
Være med i menuplanlægning og udvikling
Vi forestiller os, at du
Har solid erfaring med det grønne køkken og et højt gastronomisk niveau
Trives i et travlt og dynamisk miljø
Møder ind med positiv energi, godt humør og motiverende tilgang
Er en holdspiller, der aktivt bidrager til teamspirit
Vi tilbyder
En spændende rolle i et professionelt køkken med høje standarder
Arbejde med dyrevelfærdskød, bæredygtige råvarer og lokale leverandører
Familievenlige arbejdstider med dagarbejde – og fri hver weekend
En uformel arbejdsplads med stærkt samarbejde og godt kollegaskab
En central rolle i at skabe mindeværdige madoplevelser for vores gæster
Praktisk
Arbejdssted: Aarhus N
Stillingsomfang: Fuldtid
Start: 1. november 2025
Ansøgningsfrist: Vi venter gerne på den rette kandidat
Ansøgning & kontakt
Send ansøgning og CV til sweco.aarhus@gastrokantiner.dk.
Har du spørgsmål, kontakt Køkkenchef Michael Skov Witt på 2975 4604.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Viborg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
dagarbejde
-Arbejdsgiver:
Gastro Kantiner ApS, Lundborgvej, 8800 Viborg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 03-11-2025;
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/cd0ee9b4-61e2-44c3-ade5-aaa6d2aff547