Lærer til udskolingen - barselsvikariat

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vestre Skole søger ny kollega – er det mon dig?

Vi har brug for en barselsvikar til vores udskoling, hvor vi skal have dækket matematik, geografi, biologi,
fysik/kemi, støttelektioner og læsebånd.

Vestre Skole er en to- til firesporet folkeskole med ca. 540 elever fra børnehaveklasse til og med 9. klasse.

Skolen er placeret i hjertet af Viborg og er en udviklingsorienteret og videnskabende skole, som rummer udfordringer for alle elever. Vores motto er "Plads til alle - men ikke til alt".

Engagement og kvalitet i undervisning, læring, fritidstilbud og samvær er hovedhjørnesten for vores skole.
Vi arbejder for at skabe rum, så alle skolens børn udvikler livs- og handlekompetencer samt klare værdier. Vi bygger vores værdier på Viborg Kommunes værdier om MOD, Mangfoldighed, Ordentlighed og Dygtighed. Visionerne bliver til virkelighed gennem en faglig og socialt engageret undervisning med udgangspunkt i individuelle udfordringer, oplevelser og fordybelse. Skolens dagligdag foregår i et forpligtende fællesskab i gensidig tryghed og respekt.

Skolen er afdelingsopdelt og organiseret i selvstyrende teams, der arbejder tæt sammen om undervisningen, skoledagens planlægning, anvendelsen af afdelingens ressourcer og de daglige udfordringer. Lærerne har gode, individuelle arbejdspladser og fleksible arbejdstider.

Vestre Skole er en skole, hvor elever, forældre og lærere vil fællesskabet og sætter høje krav til fagligheden og den daglige trivsel. Derfor skal du være indstillet på et forpligtende, professionelt samarbejde med alle skolens aktører og være tydelig i din rolle som lærer.

Vi har de sidste år haft særligt fokus på ”praksisnær vejledning inspireret af co-teaching” og hele personalegruppen indgår i et fælles læseforståelsesprojekt kaldet ”De fantastiske fire – læseforståelsesstrategier i alle fag”.

Vestre Skoles vision er: ”Vi er ét personale – der er fælles om at løse kerneopgaven”.

Ansøgningen skal være skolen i hænde senest søndag den 17. marts 2024. Ansættelsessamtaler afholdes onsdag d. 20. marts 2024.

Stillingen er et barselvikariat. Du skal være læreruddannet. Tiltrædelse d. 1. maj 2024. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Relevante bilag såsom eksamensbeviser, dokumentation for tidligere ansættelse, udtalelser, dokumenterede undervisningserfaringer mv. skal vedhæftes, når du opretter din ansøgning.

Nærmere oplysning om stillingen kan fås ved henvendelse til skoleleder Christian Madsen, T: 4171 9097 eller pædagogisk leder Anette Smidt, T: 41719191.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Vestre Skole, A.S. Ørsteds Vej, 8800 Viborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6001527

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet