Lars havde altid haft en iværksætter i maven - siden 2006 har han drevet eget firma

Lars Glerup har mange års erfaring i 'det grønne erhverv', men i 2006 tog han det store skridt og startede sit eget (Foto: Glerup Anlæg ApS)
Profilbillede
dato

Glerup Anlæg ApS har markeret sig som en nøgleaktør inden for anlæg og vedligeholdelse i Viborg. Virksomheden, der blev stiftet af iværksætter Lars Glerup i 2006, har gennem årene udviklet sig til et betroet navn inden for grønne og velplejede omgivelser.

Lars Glerup har mange års erfaring i 'det grønne erhverv', og blev i 1999 udlært som planteskolegartner. Siden har han arbejdet som anlægsgartner, og sideløbende taget uddannelsen som anlægsgartner.

Han tog det modige skridt ind i erhvervslivet i 2006 midt i en tid, hvor byggeriet blomstrede. Glerup Anlæg blev hans drøm og realiserede behovet for professionel anlægs- og vedligeholdelsestjenester.

"Jeg har altid haft en iværksætter i maven, og da muligheden opstod, greb jeg den med begge hænder," siger Lars.

Virksomheden tog fart, og i 2011 blev Glerup Anlæg omdannet til et Anpartsselskab (ApS), da opgaverne voksede i omfang, og antallet af dedikerede medarbejdere steg.

Med et fast engagement i at levere kvalitetsservice inden for anlæg og vedligehold betjener Glerup Anlæg nu en bred vifte af kunder, herunder erhvervslivet, offentlige institutioner og private husholdninger.

"Vi udfører alt inden for anlæg og vedligehold til erhverv, offentligt og privat. Vi har to sjak, der håndterer anlægsopgaver, og én sjak, der fokuserer på vedligeholdelse," deler Lars stolt. 


Et tidligt morgenfoto på pladsen (Foto: Privat)

Mottoet "Glerup Anlæg; et godt kort på hånden" afspejler virksomhedens fokus på at være en pålidelig partner for deres kunder.

Dette motto, forankret i virksomhedens logo, der symboliserer et spillekort, understreger ikke kun Glerup Anlægs engagement i at være en sikker og troværdig partner, men også deres evne til at håndtere enhver udfordring som en vinder.

Lars Glerup fremhæver virksomhedens styrke i anlægsopgaver og understreger vigtigheden af vejledning og omhyggeligt udført arbejde.

"Vi sætter en stor ære i at vejlede, samt udføre et grundigt stykke arbejde," lyder det.

Glerup Anlægs rejse, fra en enmandsvirksomhed til et veletableret ApS, er et inspirerende eksempel på dedikation, professionalisme og passion.

Du finder meget mere om Glerup Anlæg ApS på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Glerup Anlæg