Ledig stilling som digitaliseringskonsulent inden for psykiatrien med fokus på UX og Robotteknologi

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du klar til at tage føringen i vores digitale transformation inden for psykiatrien? Vi søger en dygtig digitaliseringskonsulent, der har erfaring med brugeroplevelse (UX) og Robotteknologi for at styrke vores indsats for digitalisering. 

Som en del af vores team vil du være med til at implementere vores digitale transformationsstrategi, "Digital transformation på borgerens og patientens præmisser". Din primære opgave vil være at øge anvendelsen af digitale værktøjer i vores kliniske afdelinger, med særligt fokus på optimering af brugeroplevelsen. 

Som digitaliseringskonsulent vil du være ansvarlig for at analysere behovene for digitalisering og optimering i vores psykiatriske afdelinger samt udvikle strategier til at imødekomme disse behov. Dine opgaver inkluderer tæt samarbejde med det kliniske personale og ledelsen for at forstå deres daglige udfordringer og praksis og sikre, at vores it-systemer effektivt understøtter arbejdsprocesserne. 

Vi søger en initiativrig kandidat med stærke evner inden for identifikation, kortlægning og kommunikation af strategiske mål. Du skal være komfortabel med at arbejde på tværs af forskellige fagligheder og have dokumenteret erfaring med Robotter, planlægning, koordinering og implementering af omfattende it-projekter med flere interessenter involveret. 

Vi forventer, at du:

 • Har en relevant kandidatuddannelse og minimum 3 års erfaring.
 • Har erfaring med UX og Robotteknologi 
 • Har en solid forståelse for it-systemer, herunder erfaring med implementering og support af digitale løsninger.
 • Har kendskab til psykiatrien.
 • Kan planlægge, koordinere og implementere projekter med mange forskellige fagligheder involveret.
 • Har lyst til at arbejde i en politisk styret organisation med tilhørende strategier.
 • Er en dygtig skriftlig og mundtlig formidler, der kan integrere psykiatrisk faglighed med brugen af digitale værktøjer.
 • Trives med selvstændigt arbejde og samtidig kan samarbejde med forskellige kolleger.

Vi tilbyder:

 • En udfordrende stilling tæt på klinikken.
 • Muligheder for både faglig og personlig udvikling.
 • Et fagligt fællesskab, hvor dine kompetencer kan blive udnyttet bedst muligt.
 • Dygtige og humoristiske kolleger i en uformel atmosfære.
 • Fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejdsdage, når opgaverne tillader det.

Løn og ansættelsesvilkår:
Du vil blive en del af et dedikeret team af Digitaliseringskonsulenter i fagområdet "Sundheds-IT og Digitalisering" i Psykiatristaben. Stillingen er et barselsvikariat til besættelse hurtigst muligt eller fra 15. august 2024 til 30. juni 2025. Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst. Du kan læse mere om Psykiatrien på www.psykiatrien.rm.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sundheds-IT og Digitaliseringschef Morten Juul på tlf. 3068 1758.

Om Psykiatrien:
Psykiatrien i Region Midtjylland er fordelt på otte psykiatriske afdelinger for voksne, børn og unge. Psykiatriens cirka 3.000 ansatte behandler årligt over 30.000 borgere og modtager mere end 300.000 ambulante besøg. Psykiatristaben, der er psykiatriens administration, ligger på tre matrikler i henholdsvis Viborg, Skejby og Gødstrup, og består af seks fagområder: Leedelsessekretariat, HR, Økonomi og Planlægning, Kommunikation, Kvalitet og Udvikling samt Sundheds-IT og Digitalisering. 

I Psykiatrien i Region Midtjylland prioriterer vi, at vores medarbejdere løbende udvikler deres kompetencer. Derfor har vi skræddersyet vores eget uddannelsesunivers – Psykiatriakademiet. Her kan du blive inspireret til det næste skridt i din karriere. Læs mere om vores mange muligheder på Psykiatriakademiets hjemmeside :  Klik her for at se hjemmesiden

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling. Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Tingvej 15, 8800 Viborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072668

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet