Lokalt plantecenter blev til for 33 år siden: En tilfældig avisannonce blev startskuddet for Leif

Luftfoto af Asmild Plantecenter på Randersvej 76A (Foto: Privat)
Profilbillede

Asmild Plantecenter på Randersvej i Viborg har eksisteret siden 1990 og er i dag et moderne og hyggeligt havecenter med ni ansatte. Ejeren Leif Bonde har været i havecenteret i hele 33 år og har set virksomheden vokse og udvikle sig i løbet af årene.

Leif Bonde mindes tilbage til en regnfyldt augustdag i 1989, hvor han på en sommerhustur til Lønstrup med sine forældre, læste Jyllandsposten, og en særlig annonce fik dem til at spærre øjenene op.

“Det var en regnfyldt august, og vi sad i mine forældres sommerhus i Lønstrup og læste Jyllandsposten. Der var Asmild Mølle Gartneri til salg, og vi havde inden da været ude at se på 17 andre steder, men Asmild Mølles placering og område syntes vi gik op i en højere enhed. Så i februar 1990 overtog vi Randersvej 72 og byggede et plantecenter op.”

I mellemtiden måtte Asmild Plantecenter dog flytte et kort stykke, til den placering vi kender i dag.

“I 2000 flyttede vi så over på naboejendomen, i nr. 76, fordi kommunen ville overtage vores grund til rundkørsel/byudvikling,” fortæller Leif, der fortsætter med at sige at det er gået rigtig fint lige siden:

“På nr. 76 er der bygget et moderne og hyggeligt havecenter, hvor vi i dag er ni ansatte. Så det har gået fint. Nu er det vi kører under, at hvis vi ikke har det kunden ønsker, så kan vi skaffe det i hele Europa,” understreger han.


Det moderne og hyggelige plantecenter, hvor ekspertisen og udvalget er i top (Foto: Privat)

44 års erfaring i branchen
I dag er Asmild Plantecenter kendt for deres store udvalg af planter, blomster og træer samt dekorationer og tilbehør til haven. Virksomheden har opbygget en solid ekspertise i alle aspekter af havearbejde, og kunderne kan altid få professionel rådgivning og vejledning. Leif opremser nogle af de mange ting, de tilbyder:

“Vi tilbyder alt til haven og hæk/læplanter, roser, stauder og rododendron. Afskårede buketter, begravelse/brudebuketter/stedsegrønt, træer, buske gødning og spagnum. Men også bekæmpelse af lus og utøj, samt årstidsprægede ting som sommerblomster, julesager/kranse/blomster, nytårsblomster og krudt. Ja, alt hvad hjertet begærer i hus og have,” slutter han.

Leif Bonde understreger, at servicen i Asmild Plantecenter skal være i top, fordi virksomheden har over 44 års erfaring i branchen. Kunden skal altid føle sig velkommen og i trygge hænder, uanset om de søger inspiration til haven eller har brug for hjælp til at vælge de rette planter til deres specifikke behov.

“Vi ved hvad vi snakker om, med 44 års erfaring. Det er kun det bedste, der er godt nok - og det er sagt af en vendelbo,” siger Leif Bonde med et smil på læben.

“Service, service og service og så måske service,” nævner Leif som de vigtigste ting i Asmild Plantecenter, inden han afslutter med budskabet fra Asmild Plantecenter: “Blomster fra den rigtige gartner!”

Du finder Asmild Plantecenter på adressen Randersvej 76A, og kan ellers finde meget mere om Asmild Plantecenter på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Asmild Plantecenter