Manglende skarphed tvinger Viborg Q ud i straffespark: "Vi kommer frem til de største chancer gennem kampen, men får ikke scoret på dem"

Profilbillede
dato

I en spændende og målrig kamp på B 93 Svanemølleanlæg stod hjemmeholdet B93 over for Viborg Q. Det blev en tæt kamp med masser af chancer, hvor udeholdet Viborg Q til sidst trak sig sejrrigt ud med en 6-5 sejr.

Efter kampen udtalte Viborg Q's cheftræner, Kim Tholstrup, at det var en virkelig god kamp, hvor begge hold havde mange chancer.

"En meget lige kamp, med masser af chancer, dog syntes jeg at vi kommer frem til de største chancer igennem kampen, men får ikke scoret på dem. Men 2 vigtige point idag, da vi tager det ekstra point i straffespark efterfølgende.”

Kim Tholstrup fremhævede også holdets anfører og midtstopper, Ida Holm Henriksen, for hendes fremragende præstation i kampen.

“Vores anfører og midtstopper Ida Holm Henriksen spiller en fantastisk kamp i dag. Hun får lukket alt ned bagved og samtidig overskud til at gå med op."

Viborg Q's presspil på sidste banehalvdel fungerede også godt i kampen, mente Kim Tholstrup. 

Dog pegede Kim Tholstrup på, at holdet skal forbedre deres evne til at score på de store chancer, de får. Han ønsker også, at holdet skal være mere boldstyrende og arbejde på det opbyggende spil. Dette er noget, holdet har trænet meget på de sidste to uger, og de vil fortsætte med at arbejde på det i fremtiden.

Alt i alt var det en spændende kamp mellem B93 og Viborg Q, hvor Viborg Q trak sig sejrrigt ud med en 6-5 sejr. 

Viborg Q-spilleren, Silja Barrett Uggerholt, gav også sin reaktion på kampen:

"Vi spiller en god kamp. Vi havde mange gode løb og småspil. Og vi kom til mange store chancer, men får ikke scoret på dem og vi kunne have lukket kampen flere gange."

Næste kamp for Viborg Q er lørdag 7. oktober, hvor de skal møde Silkeborg IF Q på Søholt Idrætsanlæg. Der er kampstart kl. 15:00.

Kampens resultat: 5-6 til Viborg Q
Række: U16 Piger Division

Billeder fra kampen

Kilde: Cheftræner Kim Tholstrup, Viborg Q - U16 Piger Division