Omsorgschef til Viborg Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Stillingen som omsorgschef i Viborg Kommune er i en klasse for sig. Her er faglige ambitioner og volumen med næsten 100.000 borgere og mere end 1.400 ansatte på omsorgschefens område. Viborg Byråd har indgået en velfærdsaftale med regeringen, som skal sætte markante og blivende aftryk på kommunens ældreområde. Her er en professionel organisation med den politisk besluttede sammenhængsmodel, der sætter tydelig retning for samarbejdet på tværs af hele organisationen.

Viborg Kommune har et tydeligt ledelsesgrundlag og en velfungerende MED-organisation, som lever i hverdagen. Her er en velfungerende organisering, en sund økonomi og et godt fundament for den nye omsorgschefs indsats i form af et nyligt gennemført servicetjek af omsorgsområdet. Og her er ikke mindst en engageret chefgruppe i direktørområdet Social, Sundhed & Omsorg, som løser opgaverne i fællesskab.

Som ny omsorgschef skal du have betydelig erfaring med faglig og kvalitetsmæssig udvikling, og du skal have vist gode resultater som leder af ledere i en stor organisation. Du skal være i stand til at sætte en dagsorden, så det sætter spor i form af konkrete forbedringer i mødet mellem borger og medarbejder i et vidtforgrenet område med mange led i ledelseskæden. Du vil få ansvaret for ledelsen af omsorgsområdet i en vigtig fase, hvor velfærdsaftalen og de mange succesrige prøvehandlinger skal omsættes i varige ændringer på tværs af hele området.

Viborg Kommune har løbende fokus på gode vilkår og rammer for ledelse, bl.a. gennem ledelsesudvikling og et mindre ledelsesspænd – en udvikling, du som chef skal fastholde og udbygge i dit område. Viborg Kommune er ambitiøs, når det gælder velfærdsteknologi og animation. Det skal du arbejde videre med sammen med andre initiativer, der kan styrke livskvaliteten for borgerne og bidrage til at imødegå arbejdskraftudfordringen.

Læs job- og personprofilen her. Du er meget velkommen til at kontakte direktør Mette Andreassen, Viborg Kommune, på tlf. 5127 3122eller chefkonsulent Lisbeth Binderup, Genitor, på tlf. 2049 5140 eller lb@genitor.dk.

Søg jobbet på www.genitor.dk senest onsdag den 16. august 2023. Der forventes tiltrædelse 1. oktober 2023.
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Social, Sundhed & Omsorg, Prinsens Alle 5, 8800 Viborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://genitor.career.emply.com/apply/omsorgschef/qk3ex5/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5864612

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet