Pædagog til Sydgårdens børnehave

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Pædagog i Sydgårdens børnehave i Bulderby
Vil du være med til at skabe det helt rigtige pædagogiske miljø, hvor alle børn får lige muligheder for udvikling og trivsel. Et trygt miljø, hvor relationer, nærvær, struktur og planlægning af praksis er i højsæde. I Bulderby er vi lige nu optaget af planlægning af praksis og brug af piktogrammer gennem hele dagen, for at sikre genkendelighed for børnene i hverdagen og i overgangen mellem vuggestue og børnehave.

Du kan glæde dig til at blive en del af et fantastisk pædagogisk fællesskab, hvor du får mulighed for at bringe dine kompetencer i spil og blive udfordret. Du bliver en del af et team, som løfter i flok, og altid gør det allerbedste for at gøre en positiv forskel for alle børn. Vi har en aktiv hverdag, hvor 60 kollegaer får det bedste ud af det meste. I vores institution er der plads til begejstring og hos os er forskelligheder en styrke

Vi vægter højt, at du bliver taget godt imod. For os er det vigtigt, at du skal føle dig tryg i din opstart, at vi klæder dig godt på og forbereder dig på dine opgaver.
Vi finder det også vigtigt, at du bliver mødt med nysgerrighed, så du hurtigst muligt oplever, at du kan sætte dit aftryk på vores hus, og at du udgør en forskel for os.

Vores kerneopgave står i højsæde. Du vil blive mødt af kollegaer, hvis hjerter banker for børnenes udvikling og trivsel. Hos os må du gerne være ambitiøs.
Vi sætter pris på, at personalegruppen udgør en stor og dejlig mangfoldighed.
Vi finder det vigtigt, at vores ansatte både har lyst til at bidrage til det lille lokale fællesskab i klyngerne, men også ser en kvalitet i, at der er mange samarbejdsmuligheder på tværs af huset. Vi har et rigt udvalgsliv, som venter på nye kollegaers aftryk.

Vi vil rigtigt gerne ansætte dig på fuld tid. Vi er altid i dialog med vores ansatte, og går gerne skridtet ekstra for at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere.

Hvem er vi?
Bulderby er mulighedernes landsby. Vi er en integreret institution. Vi har plads til godt 250 børn i alderen 0-6 år, heraf 20 børn indenfor autismespektret. Fysisk består vi af 4 selvstændige men sammenhængende klynger. I klyngerne Nordgården, Mellemgården og Sydgården er der både vuggestue og børnehave. I Villa Villekulla har vi Emils Værksted for vores førskolebørn og International børnehavegruppe. Katholt er vores specialafdeling.
Bulderby er beliggende i et dejligt roligt kvarter i Viborgs midtby. Rundt om vores smukke børnehave har vi nogle dejlige udemiljøer. Derudover har vi et spændende nærområde, der skaber mange muligheder for huset. Vi ligger tæt på Street Mekka, søerne, centrum og stationen.
Vores vision
Vores vision er at skabe et fællesskab og læringsmiljøer for vores børn med plads til forskellighed, til det nære og trygge, og det udfordrende og udforskende – altid ud fra barnets perspektiv. Sammen med barnet, dets forældre og andre fagpersoner, understøtter vi barnets udvikling, mestring og trivsel.

Personlige kompetencer og faglig profil:

 • Du er uddannet pædagog med en faglig bevidsthed
 • Du har gerne erfaring med at arbejde med børn i alderen 3-6 år
 • Du er nysgerrig og reflekterende ift. din og vores pædagogiske praksis, hvor du kan støtte op om vores fælles udvikling
 • Du må gerne have kendskab til arbejdet med Marte Meo, TOPI og Fri for mobberi
 • Du kan formulere dig skriftligt og kommunikere fagligt i forældresamarbejdet og med øvrige samarbejdspartnere
 • Du arbejder inkluderende og vil være med til at styrke børnefællesskabet
 • Du er god til at skabe samt indgå i relationer til børn og forældre
 • Du er god til både selvstændigt og med dit team at planlægge og skabe en tryg og meningsfuld hverdag for børnene
 • Du har lyst til at eksperimentere, gå på opdagelse, være nysgerrig på verden og begejstres med børnene
 • Du er ansvarsbevidst og struktureret i det pædagogiske arbejde - i dine ansvarsopgaver, i dit team og loyal overfor vores fælles mål og strategier
 • Du er fleksibel i forhold til mødetider og kan arbejde hele vores åbningstid: 6:30-16:45. Ligeledes kan du deltage i aftenmøder.

Løn og ansættelse:
Der er tale om en 37 timers stilling til besættelse 1.2.2024. Løn efter gældende overenskomst.
Få mere at vide om stillingen
Hvis du har spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Jane Klemmesen på tlf. 93 59 80 33. Læs mere om Bulderby på vores AULA side.
Vi glæder os til at høre fra dig.
Ansøgningsfrist er d. 17.12.2023
Ansættelsessamtaler forventes afholdt d.20.12.2023.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Bulderby, Sydgården, Guldblommevej, 8800 Viborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5951507

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet