Ricky og Troels driver lokal virksomhed der er Danmarks førende leverandør af bilreservedele

Troels Mørch Johnsen (tv) og Ricky Jacobsen (th) ved nogle af udstillingsbilerne (Foto: Privat)
Profilbillede

Selvom Bilspecialisten Hovwdiaudi A/S har hjemmebane her i Viborg, så har de faktisk etableret sig som landets fremtrædende leverandør af bilreservedele.

Virksomheden blev grundlagt i 1996, og begyndte som specialister inden for reservedele til VAG-eftermarkedet. Siden har de udviklet sig til at imødekomme behovene for reservedele til en bred vifte af bilmodeller.

"Virksomheden blev grundlagt, da der opstod et stigende behov for overkommelige reservedele, især til bilmodellen VW Golf 2, der oplevede sin storhedstid i 90'erne. Tusinder af disse Golf'er blev importeret til Danmark, primært fra Tyskland," forklarer Ricky Jacobsen med et smil på læben.

Hovwdiaudi startede med salg af dele til vandkølede biler inden for VAG-gruppen, og udvidede senere sit sortiment til også at omfatte luftkølede biler som Porsche, VW Bobbel og VW busser. I dag tilbyder Hovwdiaudi et omfattende udvalg af dele til næsten alle bilmodeller, fra traditionelle mærker som Volkswagen til moderne elbiler som Tesla.

"Vi sælger også motorolier og diverse bilplejeprodukter. Vores fysiske butik er åben for dem, der foretrækker at se eller hente varer personligt, men størstedelen af vores salg foregår online via vores hjemmeside eller telefonisk. Vi er stolte af at have markedets bedste priser," understreger Ricky.

Besøg webshoppen her


Troels i butikken på Vognmagervej 14, hvor de elsker at hjælpe kunderne (Foto: Privat)

Sætter en ære i at guide kunden
I Hovwdiaudis webshop kan du finde alt fra bilplejeprodukter og elektriske dele til undervogne, hjul og retro-tilbehør. Virksomheden tilbyder også olietyper, additiver og kemiske produkter til forskellige bilmodeller, men Ricky understreger, at man elsker når kunderne kommer til butikken:

"Vi har dedikerede eksperter, der er uddannet inden for autobranchen, og vi sætter en ære i at guide vores kunder til at finde de rigtige dele til deres biler. Vi forstår, at ikke alle er eksperter inden for bilmekanik, og derfor er vores team her for at hjælpe," siger han.

Bilspecialisten Hovwdiaudi har etableret sig som mere end en simpel leverandør af bilreservedele. De er nemlig en pålidelig partner for bilejere, der søger kvalitetsdele til konkurrencedygtige priser og professionel rådgivning.

Du finder meget mere om Bilspecialisten Hovwdiaudi A/S på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Bílspecialisten HOVWDIAUDI