Seks mål fra Fritzbøger sikrede Unitas en sejr: "Fantastisk indsats over hele linjen"

Foto: Unitas - U14 Drenge Liga 3.
Profilbillede
dato

Unitas leverede en fantastisk indsats og sikrede sig en overbevisende sejr på 6-3 over RLK på Ravnstrup Stadion. Hjemmeholdets angriber, Naim Fritzbøger, var kampens helt store oplevelse med hele seks mål på sin konto.

Det var allerede i det 11. minut, at Fritzbøger åbnede scoringen for Unitas og bragte hjemmeholdet foran med 1-0. Han fortsatte sin målstime og scorede igen i det 34., 35. og 43. minut, hvilket betød, at Unitas gik til pause med en komfortabel føring på 4-0. RLK fik dog reduceret lige inden pausen og fik dermed lidt håb tilbage.

Efter pausen fortsatte Fritzbøger sin målfest og scorede sit femte mål i det 48. minut. Han fuldendte sin dobbelte hattrick i det 62. minut og bragte Unitas foran med 6-1. RLK gav dog ikke op og fik reduceret to gange i det 65. og 68. minut, men det var ikke nok til at true hjemmeholdets sejr.

Efter kampen var Unitas' trænere, Stig Tams Jørgensen og Ole Hansen, meget tilfreds med holdets præstation. De roste især Fritzbøger for hans imponerende målrekord og fremhævede samtidig hele holdets indsats i begge retninger.

"Vi leverede en fantastisk indsats over hele linjen. Vi mødte et stærkt fysisk hold i dag, som virkelig ville gå til den, men vi formåede at holde den gode linje og køre en sikker sejr hjem," udtalte Stig Tams Jørgensen.

Ole Hansen var også imponeret over holdets spillestil og pasningsspil i kampen. "Vi spillede klogt, fik flyttet os hurtigt for hinanden, og vores pasningsspil fungerede godt i dag," tilføjede Hansen.

Unitas-spilleren, Thor Emil Jørgensen, giver også sin reaktion på kampen:

"Jeg synes det var en fin kamp, modstanderene gik hårdt til den og var gode fysisk. Vi havde for det meste overtaget en stor del af kampen. Til sidst lavede vi nogle fejl som gjorde at RLK fik lavet nogle mål. Naim havde ild i støvlerne og scorede hele 6 fantastiske basser. Stor ros til alle spillerne herfra."

Næste kamp for Unitas er fredag 13. oktober, hvor de skal møde MorsØ FC på Morsø Multipark. Der er kampstart kl. 17:00.

Kampens resultat: 6-3 til Unitas
Række: U14 Drenge Liga 3

Billeder fra kampen

Kilde: Træner Stig Tams Jørgensen og Ole Hansen, Unitas - U14 Drenge Liga 3