Skarpheden manglede og derfor måtte Viborg Q nøjes med en deler

Foto: Privat.
Profilbillede
dato

Viborg Q krydsede klinger med FC Thy Piger i en tæt fodboldkamp ved Liseborgcentret, der endte uafgjort med resultatet 1-1.

Hjemmeholdets cheftræner, Kim Tholstrup, var tilfreds med holdets præstation og mente, at de spillede en rigtig god kamp.

“Vi spiller en rigtig god kamp og kommer foran, på mål af Signe Hove Andersen i første halvleg. Vi ligger et godt pres hele kampen igennem, og er også spilstyrende. Desværre lukker vi et dumt mål ind til sidst, så vi kommer i straffespark, for at spille for et ekstra point.”

Kim Tholstrup mente dog, at der stadig var områder, der kunne forbedres inden næste kamp. Han mente, at holdet skulle øve afslutninger og være skarpere på dette område.

“Rigtig meget fungere i dag. Men vi skal nok hjem og øve afslutninger. Der skal vi være skarpere.”

Kim Tholstrup fremhævede især Louise Bach-Larsen, som han mente var flyvende i dagens kamp. 

“En Louise Bach-Larsen er virkelig flyvende i dag. Hun kom til 1-mod-1 den ene gang efter den anden på venstrekanten.”

Viborg Q-spiller, Emma Tholstrup, giver også sin reaktion på kampen:

“Vi spillede godt, men ærgerlig vi ikke får lukket kampen til sidst, så de fik scoret. Vi skal være lidt bedre til at score på vores chancer. Vi er gode til at få udfordret på kanten, og især når vores back går med frem, får vi skabt nogle gode chancer.”

Næste kamp for Viborg Q er lørdag 23. september, hvor de skal møde Varde på Vestjysk Bank Stadion (Varde). Der er kampstart kl. 12:30.

Kampens resultat: 1-1 til FC Thy Piger - Skyum
Række: U16 Piger Division

Kilde: Cheftræner Kim Tholstrup, Viborg Q - U16 Piger Division