Social og sundhedsassisent med kompetancer inden for det socialpsykiatriske område søges til botilbuddet Sct. Mikkel, Specialområde Socialpsykiatri Voksne.

Profilbillede
dato

Har du lyst til at arbejde med psykisk sårbare yngre voksne med komplekse psyko-sociale problemstillinger? Vil du udvikle dine kompetencer inden for det socialpsykiatriske område? Trives du med tværfagligt teamarbejde på en arbejdsplads i udvikling, som vægter den faglige kvalitet og prioriterer tid og ro til fordybelse til hver enkelte borger? Så er du måske vores nye kollega. 

Vi søger lige nu en social- og sundhedsassistent, som værdsætter det stærke tværfaglige miljø og som har lyst til at understøtte psykisk sårbare menneskers håb og drømme gennem en professionel og nysgerrig tilgang til opgaverne. Du vil samtidig bidrage til at vores borgere får en oplevelse af et sammenhængende rehabiliteringsforløb i en rolig og struktureret hverdag. 

Som social- og sundhedsassistent på Sct. Mikkel vil du arbejde med alsidige arbejdsopgaver og sammen med teamet bidrager du til at sikre kvaliteten af vores kerneopgave, ved at gå i dybden med psykiatrisk sygdom og samtidig sikre den somatiske indsats. Du vil blive en del af et stærkt tværfagligt miljø, hvor teamsamarbejde prioriteres højt - både igennem etablerede fagteams og på tværs af botilbuddet. Vi har stor fokus på løbende kompetence udvikling, og er medinddragende i forhold til personalets ønsker til karriereudvikling. Medinddragelse gør sig også gældende i forhold til vagtplanen, hvor du på trods af blandede dag- og aftenvagter samt hver 2. weekend, vil have indflydelse på fordelingen. 

I hvert vagtlag er der afsat tid til refleksion samt faglig kollegial sparring, hvor ledelsen også vil være deltagende. 

På Sct. Mikkel kan du også roligt lade madpakken blive hjemme, da det er muligt at tilmelde sig kostordning fra egen produktionskøkken. 

Vi søger en ny kollega der:

  • Besidder lysten til personlig og faglig udvikling i en specialiseret indsats. 
  • Besidder gode kommunikative evner og er medinddragende i forhold til borgeren.
  • Kan tage ansvar for medicinhåndtering og andre sundhedsfaglige tiltag.
  • Ser mulighed i hver enkelt borgers livsproces.
  • Kan udfolde monofaglige kompetencer i et tværfagligt team.
  • Kan omsætte teori til praksis til gavn for borgeren. 

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads i udvikling med stor fokus på faglig- og personlig udvikling og trivsel.
  • Fokus på monofaglige opgaver ind i en fælles kerneopgave.
  • Kollegial samarbejde med dygtige kollegaer og med sparring på tværs af faglighed.
  • Kompetenceudvikling og opkvalificering inden for flere metoder og tilgange som bruges i hverdagen på bostedet herunder kan bl.a. nævnes NAU og LA2.

Om Sct. Mikkel:
Sct. Mikkel er et af botilbuddene inden for Specialområde Socialpsykiatri Voksne (SVO) ved Region Midtjylland. Sct. Mikkel er et døgndækket botilbud for voksne, der i kortere eller længere perioder har brug for en specialiseret indsats i et trygt, rummende og stimulerende miljø. Her bor fortrinsvist yngre, voksne mennesker med komplekse psykosociale problemstillinger. Sct. Mikkel har fokus på en recovery-orienteret psykosocial rehabiliterende indsats, hvor den enkelte borger får mulighed for at mestre eget liv.

Sct. Mikkel består af 36 boliger under almenboligloven med støtte efter servicelovens §§ 83-85 samt lejligheder efter servicelovens §107 - 108.

Ansøgning og ansættelse:
Vi forestiller os at stillingen er fuldtid men den kan tilpasses den rette kandidat. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Ved ansættelse indhentes straffeattest, hvilket accepteres elektronisk.

Ansøgning med bilag sendes via linket senest d. 2. juni 2024. Tiltrædelse hurtigst muligt eller senest d. 1. august 2024. Stillingsopslaget bliver fjernet, når rette kandidat er fundet. 

Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte afdelingslederleder Sebastian Villadsen på tlf. Tel. 5143 1114 eller mail SEBANI@rm.dk eller tilbudsleder Eva Nedergaard Tel. 78476250 eller mail Evaned@rm.dk

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Søndersøparken, 3, 8800 Viborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6031744

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet