Status på vaccinationer

Profilbillede
Anja Wittendorff Schack

I Viborg Kommune er vaccinationen mod Covid-19 godt i gang. 26,3% er færdigvaccineret, mens 44,5% har fået første vaccination. 

I øjeblikket modtager de 20-24-årige og 40-44-årige invitation til vaccination mod Covid-19. Nye målgrupper bliver også løbende inviteret til vaccination mod Covid-19. 

Det er muligt at se vaccinationstider tre til fire uger frem i tiden i Region Midtjyllands bookingsystem. Tider til vaccination kan bookes på hjemmesiden vacciner.dk, og man kan booke på tværs af kommunegrænser. 

Restvaccine

De borgere, der endnu ikke er vaccineret mod Covid-19, har også mulighed for dagligt inden klokken 11 at skrive sig op til en restvaccine fra vaccinestederne i Region Midtjylland, og komme på ventelisten. 

Derudover bliver der også fortsat tilbudt hjemmevaccination til borgere, der ikke har mulighed for at komme til vaccinationscenteret. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er i målgruppen for hjemmevaccination, kan du kontakte Visitation Sundhed og Omsorg. 

Udsatte borgere i Viborg Kommune

I forhold til udsatte borgere i Viborg Kommune var der mandag den 31. maj og onsdag den 2. juni igen vaccination. I forbindelse med de to vaccinationsdage var der et godt fremmøde. Her fik i alt 111 borgere det første stik, mens det er planlagt, at andet stik bliver mandag den 5. juli og onsdag den 7. juli. 

Kilde: Redaktionen
Flere artikler