Sygeplejerske til nyt geriatrisk sengeafsnit på Regionshospitalet Viborg

Profilbillede
dato

Brænder du for sygepleje, hvor du får alle dine sygeplejefaglige kompetencer i brug? Kan du se meningen i sammenhængende patientforløb? Og har du lyst til at gøre en forskel for vores ældre patienter? 
Så er det lige præcis dig, vi har brug for til et nyt geriatrisk sengeafsnit på Regionshospitalet Viborg. Her får du muligheden for at være med til at forme det nye afsnit og et af de specialer, som kommer til at præge fremtidens sundhedsvæsen. 

Du bliver en del af et nyt hold
Medicinsk Afsnit 3 er et helt nyt sengeafsnit i Medicinsk Diagnostisk Center. Afsnittet åbner formelt 1. september, og vi er i fuld gang med at sætte holdet.

Vores hjerter banker for den ældre patient og for at give vores patienter den bedst mulige pleje og behandling. Alle vores patientforløb bliver tilrettelagt for den enkelte patient, og det tværfaglige samarbejde er hver dag i fokus, så vi kan sikre en god og tryg udskrivelse og en sikker overgang mellem sundhedsvæsenets sektorer. Hos os ser vi det tværfaglige og tværsektorielle samarbejde som en styrke og selvfølgelighed og som omdrejningspunktet for det gode patientforløb. For at det kan lade sig gøre, har vi fokus på sygeplejefaglighed fra øverste hylde.

Samtidig er vi stolte over at være en del af det geriatriske speciale, som bliver en stadig større og vigtigere brik i fremtidens sundhedsvæsen.

Vi mener det, når vi taler om godt arbejdsmiljø
På Medicinsk Afsnit 3 mener vi det, når vi siger, at vi prioriterer det gode arbejdsmiljø og psykologisk tryghed. Hos os er det vigtigt, at du og dine kolleger trives, og vi tror på, at glade medarbejdere er de bedste medarbejdere. Derfor gør vi, hvad vi kan, for at dit arbejde kan hænge sammen med dit privatliv, og du får selvfølgelig mulighed for at få indflydelse på din egen vagtplan.

Vi tilbyder dig:

 • En unik mulighed for at være med til at starte en ny geriatrisk afdeling op, hvor tværfaglighed er omdrejningspunktet
 • Et meningsfyldt arbejde, hvor du er med til at gøre en forskel for den enkelte patient og pårørende.
 • Muligheden for at arbejde med komplekse sygeplejefaglige problemstillinger i et miljø, hvor det dagligt er muligt at trække på såvel mono- samt tværfagligt sparring 
 • Mulighed for løbende kompetenceudvikling
 • Mulighed for selv at få indflydelse på din vagtplan
 • Synlig og nærværende daglig ledelse
 • Gode kolleger både mono- og tværfagligt
 • Introduktion til afsnittet og specialet
 • Onboardingprogram.

Vi ser gerne, at du:

 • Er uddannet sygeplejerske – uanset om du er meget erfaren eller i begyndelsen af dit arbejdsliv
 • Har lyst til at udvikle dig fagligt – kendskab til specialet er ikke nødvendigt, vi er mestre i at klæde dig fagligt på til opgaven
 • Vil være en del af et stort fællesskab, hvor du med sikkerhed ved, at du aldrig er alene og altid kan få hjælp
 • Ser det som en positiv udfordring at arbejde med patientforløb, som kan være komplekse, og hvor to dage ikke er ens.

ER DU NYSGERRIG

Vil du vide mere, så giver vi meget gerne en kop kaffe eller tager en snak med dig i telefonen. Ring eller skriv til oversygeplejerske Lene Würtz på tlf. +45 78447401 eller mail Lene.D.Wurtz@midt.rm.dk eller oversygeplejerske Mathilde Forslund von Benzon på tlf.  +45 78447084 eller mail matvon@rm.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisations ID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest den søndag den 1. september
Samtaler afholdes løbende.

Ansættelsen sker ved Hospitalsenhed Midt, læs mere om den samlede hospitalsenhed her www.hospitalsenhedmidt.dk 
Interesserede ansøgere, uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår 
Stillingerne er gerne på 37 timer pr. uge og med fastansættelse pr. 1. september eller efter aftale. Vi arbejder i både dag/aften og nattevagter, og du skal regne med weekendvagt cirka hver 3. weekend.  
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.
Med henvisning til lov om børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse. Ansættelse sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Medicinsk Diagnostisk Center.


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Heibergs Alle 4, 8800 Viborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072548

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet