Tæt kamp tippede desværre ikke til Viborg-pigernes fordel: ”Vi kunne godt have vundet i dag”

Foto: Viborg Q - U16 Piger Division.
Profilbillede
dato

Viborg Q mødte AaB i en spændende fodboldkamp på Kunstgræs Liseborg. Kampen endte med en sejr til udeholdet på 1-0.

Cheftræner for Viborg Q, Kim Tholstrup, udtrykte sin skuffelse over resultatet og mente, at holdet havde potentiale til at vinde kampen. Han beskrev kampen som meget lige med højt tempo fra begge hold.

“Vi går ind til kampen i dag med kæmpe gejst og tro på, at vi kan lave et godt resultat. Det bliver en meget lige kamp med masser af tempo fra begge hold. Og så er det ærgerligt at de får det ene mål 10 minutter før tid, og derfor står vi her bagefter med en følelse af, at vi godt kunne have vundet i dag.”

Tholstrup var ellers ganske tilfreds med holdets præstation og mente, at de formåede at lægge et godt pres på AaB.

“Vi ligger et godt pres som hold, sidder tæt på dem og samtidig tør vi kører bolden rundt på små områder, når vi selv har bolden. Vi spiller os ud af problemer over hele banen, og går ikke i panik på noget tidspunkt.”

Kim Tholstrup fremhævede også spilleren Jessica Roesen, som blev indskiftet i pausen. Han var glad for at se hende gøre en forskel på banen, da hun havde døjet med skader hele efteråret. Han håbede, at hun var på vej tilbage til topformen.

Jessica har døjet med skader hele efteråret, så vi håber hun er på rette vej tilbage nu,” lyder det håbefuldt fra Tholstrup.

Viborg Q-spilleren, Emma Vølund Hansen, giver også sin reaktion på lørdagens nederlag:

“Det var en meget lige kamp, men AaB havde lige det sidste der gjorde at de vandt. Jeg synes, at vi spillede godt og pressede dem rigtig godt i forhold til sidste gang vi mødte dem. Vi får lavet nogle gode gennembrud og kommer frem til nogle gode chancer.”

Næste kamp for Viborg Q er lørdag 11. november, hvor de skal møde Varde på Vestjysk Bank Stadion (Varde). Der er kampstart kl. 13:30.

Kampens resultat: 0-1 til AaB
Række: U16 Piger Division

Kilde: Cheftræner Kim Tholstrup, Viborg Q - U16 Piger Division