Team Viborg kommer på tavlen efter stærk holdindsats i Brabrand

Team Viborg - 2. Division Kvinder 2023/24 (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Brabrand IF og Team Viborg spillede torsdag en spændende fodboldkamp på Brabrand IF's Idrætsanlæg, der endte uafgjort med et resultat på 1-1.

Frida Smed fra Team Viborg åbnede scoringen i det 35. minut og bragte udeholdet i front. Men hjemmeholdet kæmpede sig tilbage og fik udlignet i det 75. minut.

Efter kampen var Team Viborgs cheftræner, Jakob Glerup, tilfreds med holdets præstation og glædede sig over at få point og komme på tavlen i 2. division.

“Dejligt vi får point og kommer på tavlen i 2. div. Meget flot holdindsats, hvor der bliver arbejdet rigtig godt for hinanden. Vi er gode til at bakke op og står tæt sammen i vores defensiv. Offensiv er vi meget farlige i vores omstillinger i flere situationer.”

Glerup fremhævede også spillerne Nicoline og Mille for deres flotte præstationer.

“Nicoline spillede en rigtig flot kamp, hvor hun erobre mange bolde. Mille kom ind og kæmpede og fightede rigtig flot.”

Dog mente Glerup også, at holdet stadig har plads til forbedring. Han påpegede, at i kampen om bolden bliver holdet ofte for "flinke" og skal lære at håndtere det højere tempo og den hårdere fysik i 2. division.

“Vi vores kamp om bolden bliver vi tit for "flinke". Her i 2. div er der mere tempo og der bliver gået hårdere til den i duellene, og det er vi fortsat ved at lære.”

Alt i alt var det en spændende kamp mellem Brabrand IF og Team Viborg, hvor begge hold viste gode takter. Team Viborg fik et vigtigt point og kom på tavlen i 2. division, og cheftræner Jakob Glerup var tilfreds med holdets præstation, men mente også, at der stadig er områder, der skal forbedres inden næste kamp.

Næste kamp for Team Viborg er lørdag 2. september, hvor de skal møde Vildbjerg på Vildbjerg Sports- & Kulturcenter. Der er kampstart kl. 13:30.

Kampens resultat: 1-1 til Team Viborg
Række: 2. Division Kvinder 2023/24

Kilde: Cheftræner Jakob Glerup, Team Viborg - 2. Division Kvinder 2023/24