Team Viborg-piger kæmpede flot trods nederlag til topholdet

Profilbillede
dato

Vildbjerg og Team Viborg stod over for hinanden i en spændende fodboldkamp på Vildbjerg Sports- & Kulturcenter. Hjemmeholdet viste sig at være for stærke for udeholdet og vandt kampen med 2-0.

Det første mål blev scoret i det 24. minut af en spiller fra Vildbjerg, hvilket gav dem en tidlig føring. Holdet fortsatte med at presse og dominere kampen, og i det 35. minut scorede de endnu et mål, hvilket øgede deres føring til 2-0.

Cheftræner for Team Viborg, Jakob Glerup, var imponeret over hans spilleres indsats og kampgejst. Han bemærkede, at nedrykkerne fra 1. division spillede i et højere tempo end deres hold var vant til og pressede dem hårdt, når de havde bolden.

“Fantastisk fight af pigerne. Nedrykkerne fra 1. division spiller i et højere tempo end vi er vant til, presser os hårdt når vi har bolden og er aggressive i deres genpres. Det er ikke ufortjent, at vi taber kampen, men vi er med i alle 90 minutter, hvor vi har vores chancer til at få scoret uden det lykkes. Men fed indsats og indstilling af pigerne.”

Glerup fremhævede også holdets samlede indsats og bemærkede, at spillerne kæmpede hårdt og arbejdede benhårdt gennem hele kampen. Han bemærkede, at det virkede som om, at pigerne aldrig blev trætte og fortsatte med at kæmpe.

“Holdets indsats skal helt klart fremhæves. Flot fight og benhårdt arbejde, hvor det virker som om pigerne aldrig bliver trætte.”

Dog mente Glerup, at holdet skulle arbejde på at skabe flere store chancer og score flere mål i den næste kamp. Han ser frem til at se, om de kan forbedre sig på dette område.

Næste kamp for Team Viborg er lørdag 9. september, hvor de skal møde FC King George på Veldtofte Idrætspark. Der er kampstart kl. 12:00.

Kampens resultat: 2-0 til Vildbjerg
Række: 2. Division Kvinder 2023/24

Kilde: Cheftræner Jakob Glerup, Team Viborg - 2. Division Kvinder 2023/24