Teknisk Produkt Ansvarlig (genopslag)

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en dygtig og engageret teknisk produktansvarlig til at styrke vores team på i dag 9 dygtige kolleger. Som teknisk produktansvarlig vil du med reference til vores udviklingschef få en central rolle i at sikre, at vores nuværende produktprogram lever op til vores høje standard. Du får i tæt samarbejde med kvalitetsafdelingen ansvar for, at vores produkter løbende kontrolleres, opdateres og forbedres.

Blandt dine hovedopgaver hører bl.a. 

 • Fejlfinding og afhjælpning af konstruktionsmæssige problemstillinger i produktionen.
 • Løbende gennemgang af teknisk dossier iht. CE-mærkning. 
 • Planlægning af optimering af eksisterende produkter i alle produktgrupper.
 • Tilretning og gennemgang af tegninger og dokumentationsmateriale (i Creo) 
 • Analyse af reklamationer og fremsættelse af forbedringsforslag i samarbejde med udviklingschefen og kvalitetschefen.
 • Udarbejdelse af plan for kontrol af eksisterende produkter.

Om dig og dine kompetencer:

Du har en relevant teknisk uddannelse som f.eks maskiningeniør, produktionsteknolog eller tilsvarende. Har du en forudgående håndværksmæssig baggrund som eks. industritekniker, klejnsmed eller lignende er dette absolut en fordel. Vi forventer, at du har min. 1-5 års erhvervserfaring, og at du hurtigt kan tilegne dig ny viden om branchen og vores produkter. Derudover kan du genkende følgende om dig selv:

 • Erfaring med produktudvikling.
 • Kendskab til produktionsprocesser.
 • Gode kommunikationsevner, og kan begå dig på både kontoret og i produktionen.
 • Godt kendskab til ERP-systemer og Office-pakken.
 • Erfaring med Creo og/eller Jira vil være en fordel.

For at få succes i stillingen, er det også vigtigt, at du er handlekraftig og i stand til at træffe selvstændige beslutninger. Desuden prioriteret vi en struktureret tilgang til løsning af opgaverne samtidig med, at du er i stand til at håndtere mange bolde i luften. 

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en effektiv, velkonsolideret og international virksomhed, hvor opgaverne løses i tæt samarbejde mellem dygtige kolleger i et dynamisk og uhøjtideligt miljø. Lønnen forhandles efter kvalifikationer, og der tilbydes attraktive kantineforhold, pensionsordning, sundhedsforsikring samt bonusordning.

I koncernen vægter vi både fysisk og mental sundhed højt. Vi arrangerer løbende aktiviteter i vores "sund og glad på job" koncept, ligesom vi vægter sociale aktiviteter i koncernen. Vores motto "no compromise" indebærer en stræben efter kvalitet i højsædet, hvilket bl.a. omfatter en høj grad af ordentlighed, virkelyst og ikke mindst arbejdsglæde, ligesom en åben og ærlig kommunikation er afgørende for både interne og eksterne relationer. 

Hvis du besidder de rette faglige og personlige kompetencer, opfordrer vi dig til at sende din ansøgning og CV via "søg stillingen" (øvrige ansøgere kommer ikke i betragtning). Har du brug for flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Ole Rohde på tlf. 23258521. Vi indkalder løbende til samtale og anbefaler, at du sender ansøgning til os hurtigst muligt.

Vi opfordrer alle uagtet køn til at søge stillingen og ser frem til at høre fra dig. 

 

AC Hydraulic A/S er en del af AC Group A/S

AC Group A/S ejer virksomhederne AC Hydraulic A/S, Hydraflex A/S, NH Handling A/S, Intopit A/S, Anker A/S, AC Motors A/S, og AC Estate A/S. Koncernen beskæftiger godt 280 medarbejdere og har en samlet årlig omsætning på over 450 mio. kr. Eksporten til mere end 50 lande udgør ca. 80 % af omsætningen. Koncernen er 100% danskejet gennem 3 generationer.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

AC HYDRAULIC A/S, Fanøvej, 8800 Viborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6031776

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet