BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Årsvikariat på 37 timer til køkkenet på STU Viborg
Vi ønsker os en kollega, der er uddannet i ernæring og sundhed, fødevarer og ernæring eller human ernæring.
Uddannelsen er for unge, der af fysiske eller psykiske grunde ikke kan gennemføre en ordinær ungdomsuddannelse. Kriterierne for at tage den 3-årig STU-uddannelse er, at du skal have opfyldt din undervisningspligt - typisk efter afslutningen af folkeskolen. Du skal være mellem 16 og 25 år for at starte.
STU Viborg henvender bl.a. til unge med:
* Svært bevægelseshandicap
* Multihandicap
* Autisme
* ADHD
* Psykiske lidelser
* Udviklingshæmning
* Hjerneskade
På STU Viborg mangler vi lige præcis DIG, der kan gå direkte ind og udfylde en vigtig rolle på vores køkkenlinje.
Vi tilbyder en dejlig arbejdsplads med dygtige kollegaer, hvor du får mulighed for at styrke og udvikle på din faglighed. Vi søger en person, der udstråler god energi og stabilitet. Det er essentielt for os, at din tilgang til eleverne er tålmodig, positiv og anerkendende – uafhængig af de givne udfordringer dagen måtte bringe. Det er herudover vigtigt, at du arbejder løsningsorienteret og ser muligheder frem for begrænsninger. Hverdagen er omskiftelig, og netop dette skal skabe energi hos dig.
Du skal være 1 af 2 bærende undervisere i at stå for og videreudvikle vores kostordning, der består af en solid morgenmad og et sundt frokostmåltid. Du skal vejlede og tilberede mad ud fra sundhedsstyrelsens anbefalinger. Herudover er det også vigtigt, at du i denne opgave kan se og kombinere elevers givne og individuelle potentialer.
Din rolle bliver først og fremmest at være med til at højne det faglige niveau, da dette er en proces, som vi hele tiden har fokus på. Vi mangler dig, der både fagligt og menneskeligt har blik for den enkeltes behov, og vi søger en kollega, der kan bidrage til faglige diskussioner og udvikling, samt supplere til allerede eksisterende rammer omkring eleverne.
Du kan forvente at skulle tage del i det skriftlige arbejde omkring eleverne. Du skal derfor kunne holde overblikket og navigere i en travl hverdag, hvor du på trods af mange varierede opgaver stadig skal kunne tilgodese fællesskabet samt den enkelte elev. Forberedelsestiden foregår på skolen, da vi ønsker at understøtte den faglige sparring, og det gør vi bedst på tværs af linjer og fagprofiler
Vi vil styrke de unge i overgangen fra ung til voksen, og vores hovedmål er, at eleverne på flere niveauer skal opleve succes igennem forskellige processer. Disse ender ikke altid ud som forventet – ligesom livet – men derfor kan slutresultatet også være fantastisk!
Dine arbejdsopgaver vil være selvstændige og varierede og omfatter primært:
* Tilberedning fra bunden og anretning af sund og varieret mad
* Friskbagt brød dagligt
* Tager ansvar for bæredygtighed og genanvendelse, hvis det er muligt
* Indkøb og planlægning
* Oprydning og opvask
* Egenkontrol og rengøring
* Samarbejde i huset og inddragelse af elever og medarbejdere i køkkenopgaver
Vi forventer, at interesserede går på vores hjemmeside og læser om de forskellige linjer og værksteder. STU Viborg
Kontakt og ansættelsesforhold:
For yderligere spørgsmål og interesse afholder STU Viborg informationseftermiddag mandag d. 30. oktober fra kl. 15.00 – 16.00 i kantinen. Tilmelding er ikke nødvendig.
Løn og ansættelsesforhold:
Løn og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst.
Forud for eventuel ansættelse indhentes en børne- og straffeattest.
Samtaler forventes at blive afholdt mandag den 13. november 2023.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Viborg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
STU, Klostermarken, 8800 Viborg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 01-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5916299