Unitas-drengene har overmandet alt og alle: 8 sejre ud af 8 mulige

Profilbillede
dato

Unitas dominerede fredagens fodboldkamp mod MorsØ FC og vandt med en overbevisende sejr på 7-1.

Udeholdet startede kampen stærkt og tog føringen allerede i syvende minut, da Naim Fritzbøger scorede det første mål. Fritzbøger var i hopla og fortsatte med at score sit andet mål i det 22. minut, hvilket bragte Unitas foran med 2-0.

Hjemmeholdet gav dog ikke op og formåede at reducere til 2-1 i det 23. minut. Men Unitas lod sig ikke slå ud af dette og fortsatte med at dominere kampen. Magne Zaar scorede i det 29. minut og Frederik Hansen fulgte trop med to mål i henholdsvis det 36. og 40. minut, hvilket bragte udeholdet foran med 5-1 inden pausen.

Anden halvleg fortsatte i samme spor, og Naim Fritzbøger fuldendte sit hattrick i det 42. minut og scorede sit fjerde mål i det 49. minut. Resultatet endte derfor med en overbevisende sejr på 7-1 til Unitas.

Trænerne for udeholdet, Stig Jørgensen og Ole Hansen, udtrykte deres frustration over banens tilstand og mente, at det burde være forbudt at spille på en bane, der bogstaveligt talt stod under vand. Han påpegede dog også, at begge hold blev påvirket af forholdene.

De var dog også stolte af deres spillere og fremhævede deres indsats.

“Sidste puljekamp og 24 ud af 24 mulige point, som må siges at være godkendt - vi er klar til oprykning i Liga 2.”

Trænerteamet var tilfredse med, at holdet formåede at bevare roen og fatningen, selv når modstanderne blev fysiske. De bemærkede også, at spillerne begyndte at se mulighederne fremfor begrænsningerne i løbet af kampen, på trods af de dårlige baneforhold.

Selvom Unitas havde en succesfuld sæson og vandt alle deres puljekampe, mente Tams Jørgensen, at der stadig var områder, der skulle forbedres inden næste kamp. Han påpegede, at holdet nu skulle forberede sig til den nye liga, hvor tempoet ville være helt anderledes.

Unitas-spiller, Adam Græsborg, giver også sin reaktion på kampen:

“Jeg syntes selv at jeg spillede en ret dårlig kamp, fordi de taklinger jeg missede og de gange hvor jeg kom til at søge ind i midten, men ellers syntes jeg det var en ret god kamp i angrebet og på midtbanen. Men ifølge min mening kan vi sagtens spille bedre.”

Kampens resultat: 1-7 til Unitas
Række: U14 Drenge Liga 3