Velling stråler med hattrick for Team Viborg i holdets sjette sejr på stribe

Team Viborg - Kvindeserie Vest (Foto: Privat)
Profilbillede

Romalt IF led et smertefuldt nederlag på hjemmebane, da de blev slået 4-0 af det suveræne tophold fra Team Viborg, der var i kontrol fra start til slut og viste en imponerende holdindsats, der resulterede i fire flotte mål.

Ida Velling Gundersen var kampens store spiller for Team Viborg, da hun scorede et hattrick og viste, at hun er brandvarm foran kassen. Hendes præstation blev også fremhævet af cheftræner Jakob Glerup.

“Ida scorede hattrick, og viser hun er brandvarm foran kassen. Smed med flere assists igen. Og så lukker Anette og forsvaret helt af og holder nullet.”

Team Viborg var farlige på deres omstillinger og tilspillede sig en masse chancer, mens forsvaret holdt tæt og holdt nullet. Cheftræner Jakob Glerup var tilfreds med holdets præstation og mente, at sejren var fortjent.

“Jeg bliver aldrig træt af at vinde. Flot holdindsats og fortjent 4-0 sejr. Vi viser den rette indstilling og hjælper hinanden over hele linjen. Vi tilspiller os en masse chancer, og er specielt meget farlige på vores omstillinger - og så scorede vi fire flotte mål.”

Team Viborg-spiller, Amalie Lauge, giver også sin reaktion på kampen:

“Vi spillede i dag en kamp hvor alle mand hele vejen rundt bakkede op om hinanden som har været gældende i hele sæsonen! Det er tydeligt at mærke på banen at vi er et godt sammentømret hold, der nyder at spille sammen. Og selvfølgelig skal Ida nævnes, et hattrick fra hendes side af gjorde bestemt ikke den gode stemning dårligere.“

Kampens resultat: 0-4 til Team Viborg
Række: Kvindeserie Vest

Næste kamp for Team Viborg er lørdag 10. juni, hvor de skal møde Silkeborg KFUM på Søholt Idrætspark. Der er kampstart kl. 12:00.

Kilde: Cheftræner Jakob Glerup, Team Viborg - Kvindeserie Vest