Vestergaard: "Vi spænder ben for os selv"

Viborg HK Time-Out (Foto: Johnny Pedersen)
Profilbillede
dato

Onsdag klokken 20:00 var Viborg HK på besøg i JYSK Arena, hvor Silkeborg-Voel KFUM ikke ville lade gæsterne komme let til fadet.

Efter en højintens affære endte kampen noget så sjældent som uafgjort - 25-25 - og cheftræner for Viborg HK, Jakob Vestergard reagerede således på kampens udfald.

Vi leverer simpelthen ikke som forventet i dag. Vi laver alt for mange tekniske fejl, og det betyder, at selvom vi kæmper for at lykkes, spænder vi ben for os selv, med de mange fejl, og rammer aldrig en rytme i vores angrebsspil.

I første halvleg laver vi vel fem tekniske fejl, og i alt har vi omkring 10 situationer, hvor vi forærer dem bolden, som betyder, at enten løber de ned og scorer på kontra, eller også scorer vi ikke på nogle oplagt chancer.

Vi kæmper okay med tingene, og det er jo virkelig uheldigt, at de scorer her til sidst, men set over hele kampen, er det vel okay, at de tager et point med herfra, for det er rigtig svært at vinde med så mange fejl.

4. pladsen i ligaen betyder, at Viborg HK nu er i slutspilspulje med Odense, Nykøbing Falster og København Håndbold, hvor første kamp finder sted i Nykøbing Falster på tirsdag.

Det sker ikke særlig tit, at håndboldkampe ender uafgjort, ifølge cheftræner Vestergard var holdets præstation en blandet fornøjelse set fra bænken af.

VHK-truppens manglende evne til at løse den defensive del, og alt for mange tekniske fejl, var i høj grad medvirkende til, at Viborg HK i aften misser 3.pladsen i Bambusa-Kvindeligaen og i stedet lander på en 4. plads i grundspillet.

Cheftræner for Viborg HK, Jakob Vestergard, fremhævede kort efter kampen nogle iøjnefaldende takter fra sit hold, som han tager med til næste kamp.

Unge Thilde Frandsen gør det godt. Viser mod og handlekraft og sætter også fem mål ind - heraf fire på kontra. Line Haugsted gør det også godt i dag og bliver også kåret til kampens spiller for Viborg HK.

Kampens resultat: 25-25
Række: Bambusa Kvindeligaen

Kilde: Cheftræner Jakob Vestergard, Viborg HK - Bambusa Kvindeligaen