Viborg Q-pigerne imponerer stort og henter sæsonens tredje sejr

Profilbillede
dato

Viborg Q tog alle tre point i en spændende kamp mod BSF med en slutresultat på 2-3 på Ballerup Idrætspark.

Cheftræner for udeholdet, Kim Tholstrup, var meget tilfreds med holdets præstation og beskrev kampen som "tæt på en perfekt kamp af pigerne i dag".

De starter som lyn og torden og spiller virkelig en gang god fodbold i dag. Desværre får Ballerup et heldig mål inden halvleg, og sådan kan fodbold nu også være engang imellem. Vi får ranket op i spillerne i pausen og kommer ud og score 3 hurtige mål og kører kampen hjem. Dog får de pyntet til sidst på et mål som kan diskuteres."

Kim Tholstrup fremhævede især Zofia Kowalska, der spillede i midterforsvaret sammen med Ida.

"Alle spiller en brandkamp, og især Zofia Kowalska nede i midterforsvaret sammen med makkeren Ida, gjorde det fremragende. Zofia brød deres opspil gang på gang."

Viborg Q formåede at lukke midterrummet af og stod generelt godt på banen. Holdet fik også lavet et godt pres på modstanderne og skabte mange chancer. Dog mener Kim Tholstrup, at holdet skal forbedre deres evne til at udnytte momentum i kampen og score på de chancer, de får, så de hurtigt kan lukke kampen ned.

Viborg Q-spiller, Ida Holm Henriksen, giver også sin reaktion på sejren:

"Vi starter godt ud i første halvleg men kommer desværre bagud 1-0 før pause. I anden halvleg starter vi endnu bedre, får scoret 3 mål rimelig hurtigt. Vi spiller godt udenom dem og kommer til mange chancer."

Næste kamp for Viborg Q er lørdag 4. november, hvor de skal møde AaB på Kunstgræs Liseborg. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 2-3 til Viborg Q
Række: U16 Piger Division