Viborg Q-pigerne imponerer stort og vinder med tenniscifre

Foto: Viborg Q - U16 Piger Division.
Profilbillede
dato

Viborg Q imponerede i fredagens kamp mod Varde, hvor de sikrede sig en overbevisende sejr på 6-0.

Kampen fandt sted på Kunstgræs Liseborg, og hjemmeholdets cheftræner, Kim Tholstrup, var meget tilfreds med holdets præstation.

"Mange af de ting, vi snakkede om inden kampen, fik vi omsat i kampen og fik lukket kampen helt ned i anden halvleg," udtalte Tholstrup efter kampen. Det var tydeligt, at Viborg Q havde arbejdet på at implementere deres taktik, og det bar frugt i form af en solid sejr.

En af kampens store stjerner var Jessica Roesen, der gjorde comeback efter at have døjet med en skade de sidste par måneder. Roesen gjorde en god figur og kom frem til flere chancer, hvoraf hun fik prikket to bolde over stregen. Tholstrup fremhævede hendes præstation som en vigtig faktor i holdets sejr.

“Vi holder et højt tempo i hele kampen og får virkelig spillet til at flyde igennem alle kæder. Vi får lavet de rigtige løb både offensiv og defensivt,” lyder det også rosende fra Tholstrup.

Alt i alt var det en fantastisk kamp for Viborg Q, der viste deres potentiale og evne til at implementere deres taktik effektivt. Med en så overbevisende sejr er det tydeligt, at holdet er på rette spor og klar til at tage fat på de kommende udfordringer.

Viborg Q-spiller, Emma Tholstrup, giver også sin reaktion på kampen:

“Vi spillede godt sammen i dag og vi turde at udfordre dem. Vi fik spillet i et højt tempo og vi holdte det hele kampen igennem. Vi fik skabt rigtig mange chancer og fik scorede på en del af dem. Vores defensiv stod rigtig godt idag og fik dem lukket godt ned.”

Næste kamp for Viborg Q er lørdag 28. oktober, hvor de skal møde BSF på Ballerup Idrætspark. Der er kampstart kl. 13:30.

Kampens resultat: 6-0 til Viborg Q
Række: U16 Piger Division

Kilde: Cheftræner Kim Tholstrup, Viborg Q - U16 Piger Division