Viborg Q smed sejren i kampens slutfase

Foto: Viborg Q
Profilbillede

Søndag skulle Viborg Q en tur til Skyum Idrætsefterskole, hvor de skulle møde FC Thy Piger på udebane. Desværre var det et slukøret udehold, der måtte rejse hjem fra Skyum Idrætsefterskole Kunstgræs med et 3-1-nederlag.

Viborg Q fik ellers en ganske god start på kampen, efter 28 minutters spil bragte Louise Bach-Larsen holdet i front. De kunne dog ikke holde kadencen oppe i hele kampen, og derfor var Viborg Q's træner, Line Østergaard, ærgerlig da vi fangede hende efter kampen.

“Min umiddelbare reaktion på dagens kamp er ærgrelse. Vi leverede rigtig mange fine ting i dag, men kampen varer 90 minutter, og vi var desværre ikke koncentrerede nok de sidste 20 minutter. Dog skal pigerne have ros for de første 70 minutter, hvor vi spiller en rigtig fin kamp.”

Hvad er det der gør, at I taber i dag?

“Hvis vi skal vinde kampe i denne række, skal vi være 100 % klar i alle 90+ minutter. Selvom vi er foran, skal vi ikke slappe af, men blive ved med at køre på og jagte yderligere.”

Det er aldrig sjovt at tabe, men i det mindste var der, ifølge Line Østergaard, stadig positive aspekter, man kan tage videre. 

“Igen i dag spiller Ida Holm Henriksen en god kamp. Hun har i flere kampe i træk vist et meget højt niveau, hvor især hendes mod til at drive bolden frem i banen, og hendes evne til at læse spillet nede bagved er rigtig godt.”

På lørdag den 26. november skal Viborg Q møde Varde. Kampen fløjtes i gang klokken 11:30 på Kunstgræs Liseborg.

Kampens resultat: 3-1 til FC Thy Piger - Skyum
Række: U16 Piger DM

Kilde: Træner Line Østergaard, Viborg Q - U16 Piger DM