Viborg Q udspiller deres modstander og går på vinterpause med tre sikre point

Foto: Viborg Q - U16 Piger Division.
Profilbillede
dato

I lørdagens kamp stod Varde over for Viborg Q på hjemmebane på Vestjysk Bank Stadion. Det blev en kamp, hvor det dygtige udehold fra Viborg Q trak det længste strå og endte med at vinde 2-0.

Efter kampen udtalte cheftræner for Viborg Q, Kim Tholstrup, at det var en vigtig sejr, som skulle have været større.

“Vigtig sejr, som nok skulle have være større. Vi udspiller dem fuldstændig i første halvleg og får implementeret flere af de spilmønstre, som vi har øvet. Tror ikke, at Varde kommer på vores banehalvdel de første 20 minutter.”

“Rigtig mange ting fungerer i dag. Vi ligger godt i presset og får bakket op under hinanden hele tiden. Offensivt får vi virkelig vores hurtige kanter med, samt både vores back og midtbane kommer med ud og får lavet de nødvendige overlap.”

Kim Tholstrup fremhævede to afgørende spillere i dagens kamp, nemlig Louise Bach-Larsen og Isabel Toft Mathiasen.

Louise på venstre kant var udfordrende hele kampen igennem, kommer med i feltet og får scoret. Isabel fra højre back er en konstant trussel med sine fremadstormende løb, hver gang vi får bolden. Det gør både at hendes spiller over for sig bliver kørt træt, men endnu vigtigere at det skaber overtal opad banen.”

Viborg Q-spiller, Emma Vølund Hansen, giver også sin reaktion på lørdagens sejr:

“Vi havde alt spil i første halvleg og kunne have vundet med flere mål. I anden halvleg blev vi lidt mere presset men vi holdt føringen. Vi var gode til at holde på bolden på midten og får spillet videre over kanterne, men vi mangler det sidste, når vi kommer ned til indlæg.”

Næste kamp for Viborg Q er først søndag den 17. marts, hvor de skal møde Dalum/Næsby på Rema 1000 Park - Dalum. Der er kampstart kl. 12:00.

Kampens resultat: 0-2 til Viborg Q
Række: U16 Piger Division

Billeder fra kampen

Kilde: Cheftræner Kim Tholstrup, Viborg Q - U16 Piger Division