B. G. Montage ApS bygger med fokus på kvalitet

Foto: Direktør hos B. G. MONTAGE ApS // Birger Glud Jensen.
Profilbillede
dato

I Spøttrup finder man B. G. Montage ApS, hvor Birger Glud Jensen har været direktør siden 2012. VORES By Viborg har taget en snak med Birger Glud om forretningen.

B. G. Montage ApS blev grundlagt d. 1. marts 2012. Indehaver Birger Glud Jensen, som selv er uddannet tømrersvend med mange års erfaring inde for faget, startede i sin tid op som montør med speciale i opsætning af solcelleanlæg i hele Jylland:

"Det var en eksplosiv start, men efter ændringer fra staten i solcelleordningen, blev vi nødt til at omlægge vores arbejdsområde.”

Sådan lyder ordene fra direktøren, som også giver os et lille indblik i B. G. Montage ApS kerneydelser.

“Vi er autoriseret isolatør fra ISOVER, der udfører isolering af lofter, mure og lejlighedsskel i både nye og ældre huse, i ejendomme, villaer og sommerhuse. Mange års erfaring har gjort os til specialister inden for tagrenovering og lægtning af tag."

Foto: Tagkonstruktion // Birger Glud Jensen

Tidsbesparende løsninger til byggepladser
B. G. Montage ApS bygger både færdige skure, carporte og stakitter hjemme på værkstedet, som bliver leveret færdige på byggepladserne. Specielt ved store byggeprojekter, er dette enormt tidsbesparende for alle parter ude på pladserne.

"Skurene bliver leveret komplette på sokler, lige til at sætte ned i jorden. Vores "bestseller" må vores tagkonstruktioner på nybyggerier - vores setup er sat specielt til dette, som gør os yderst effektive og kvalitetsbevidste på området.”, siger Birger Glud Jensen.

Hvem er de så i dag?
Siden starten i 2012 er der sket lidt af hvert. Her fremhæver Birger Glud Jensen, at B. G. Montage ApS skiftede retning undervejs. I starten var det solceller i hele landet, og nu er det hovedsageligt tagkonstruktioner. De begyndte altså at bygge tilbygninger, lave renoveringer/mindre nybyggerier, udføre efterisolering og have fuldentrepriser for private. 

“I 2017 påbegynder vi arbejdet med professionelle bygherrer, hvor arbejdet består af tagkonstruktioner på nybyggerier, samt isolering heraf. Som følge af disse nye samarbejder begynder B. G. Montage ApS at vokse, og vi gik fra 2-3 ansatte, til i dag at være omkring 28 ansatte i alt. I dag udføres arbejdet stort set altid for professionelle bygherrer i hele Danmark.”


Foto: Eksempel på standard skur // Birger Glud Jensen

Kvalitetsarbejde til den rette pris 
Udviklingen har bragt B. G. Montage ApS til der, hvor de er i dag; en forretning der slår sig på helt unikke værdier. Virksomhedens mål er at fremstå som en professionel, kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau. Direktøren sætter ord på, hvordan de forsøger at sikre fortsat eksistens og udvikling af deres fag.

"Vi forsøger altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale. Vi er punktlige og oplever sjældent problemer med at leve op til de tidsplaner, vi arbejder efter for bygherrerne.”

Vejen til succes indebærer en blanding af kvalitet, erfaring og løbende efteruddannelse af medarbejderne.

"Vi satser på kvalitet hele vejen, og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder. Vi har meget erfaring inden for branchen og sørger hele tiden for at efteruddanne vores medarbejdere. Vi løser alle typer opgaver med en kombination af de gamle håndværksmæssige teknikker og den nyeste teknologi.”, siger Birger Glud Jensen.


Foto: B. G. MONTAGE ApS biler // Birger Glud Jensen

I dag består B. G. Montage ApS af 28 medarbejdere og ligger i Spøttrup på adressen Torsmarken 1.

Du finder meget mere om B. G. Montage ApS på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: B. G. MONTAGE ApS