Delikatteserne bliver revet væk i lokal MENY: "Vi kan slet ikke følge med efterspørgslen på det"

MENY på Marsk Stigs Vej 2B i Viborg (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

MENY i Viborg har oplevet en overvældende efterspørgsel i deres købmandsforretning på Marsk Stigs Vej i løbet af det seneste år. Butikkens slagter- og delikatesseafdeling er særligt populær, og efterspørgslen fra lokalområdet har været mærkbar, fortæller købmand Jens Bjorholm Lund.

Butikkens to koncepter, "Nem MENY'er" og "Mormor Retter", er særligt populære blandt kunderne. Selvom koncepterne er ganske enkle, har MENY svært ved at følge med kundernes efterspørgsel. Købmand Jens Bjorholm Lund glæder sig naturligvis over den store efterspørgsel og fortæller, at deres succeshistorier er mange.

“Vores slagter- og delikatesseafdeling er en stor succes. Kvaliteten af det de laver, og den efterspørgsel der har været i år - har været enorm. Vi har de mest imødekommende slagtere, som sætter en stor ære i kvaliteten på det de laver. Hvis vi skal fremhæve noget er det deres "Nem Menyer" og "Mormor retter". Vi kan slet ikke følge med efterspørgslen på det,” fortæller Jens.

Konceptet er meget enkelt. De laver klassiske danske retter; retter til 1 og 2 personer, og det eneste man skal gøre er at smide det i ovnen.

“Det er det perfekte alternativ til junkfood i en travl hverdag. Alt det de laver er råvarer, du selv bruger i hjemmet - her er forskellen bare at de har klargjort alt. Så man skal bare tage låget af, smide den i ovnen, og så er der god dansk mad. Det er noget der trender helt vildt, og det er bestemt et "must try" til dig, der vil have god mad,” siger købmanden.

Kunderne sætter pris på kvaliteten og et godt udvalg
MENY's daglige tilbud, herunder frikadeller, håndmadder og mælk, er også meget populære blandt kunderne. Efterspørgslen på mad ud af huset er også steget stødt, hvilket er en klar indikation af, at kunderne sætter pris på kvaliteten og udvalget af mad, som MENY tilbyder.

“Succeshistorierne er mange. Vores dagstilbud er også blevet helt vildt populære! Frikadelleonsdag hvor vi sælger mellem 2000 - 3000 stk. Håndmadder til 10 kr. hver eneste mandag. Arla 24 mælk til 8,95 pr stk. hver eneste lørdag, søndag og mandag Det er en kæmpe succes som folk strømmer til for at få.”

“Vi har faktisk større og større efterspørgsel af mad ud af huset, pålægskagemænd, tapaskagemænd, smørrebrød osv. Så det bevidner om at folk stadig gerne vil have kvalitet og god mad,” konstaterer Jens Bjorholm Lund slutteligt.

MENY er en af Danmarks førende supermarkedskæder, og deres butik i Viborg lever op til kædens høje standarder. Kundetilfredshed er et nøglefokus for MENY, og butikken i Viborg er et perfekt eksempel på, hvordan kvalitet og god kundeservice kan føre til succes og en stærk kundebase.

Vi ser frem til, hvad det næste år bringer for MENY Viborg på Marsk Stigs Vej. Du kan finde MENY på adressen Marsk Stigs Vej 2B.

Du kan også følge MENY Viborg Marsk Stigs Vej på deres Facebookside, og  tjekke deres åbningstider på deres hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: MENY Viborg Marsk Stigs Vej