Find det rette bat og bliv klar til padel

Profilbillede

Hvis du er blevet bidt af at spille padel, så er du ikke den eneste. Padel sporten er blevet mere og mere populær, og flere melder sig ind i klubber og tager på banen og spiller.

I takt med den større efterspørgsel, er udvalget af panel ketcher til padel også steget gevaldigt. Dermed kan du nemmere finde det rette bat, så du kan blive klar til padel og virkelig få et godt spil.

Du kan købe padel ketchere online, hvor du finder et stort udvalg af forskellige ketchere. Læs med herunder og lær mere og padel ketchere, eller se mere på hjemmesiden Padel Bat » Stort udvalg (+200 modeller) ✓ Padelshoppen.


Et bat til dit niveau og prisklasse

Med det store udvalg online kan du finde bat i forskellige prisklasser. Hver især er ketcherne også lavet til særlige niveauer, og dermed kan du finde et bat som passer til dit niveau og spillestil.

Hvis du er nybegynder, så kan du købe padel ketchere for begyndere. Disse er billigere i pris, men er også af lidt lavere kvalitet. Dermed skal du ikke investere mange penge i noget grej, som du ikke ved hvor ofte, du kommer til at bruge.

Er du øvet, så kan du finde padel ketchere af god kvalitet og hvor der er fokus på teknologien i battet. Dermed betaler du lidt mere for den gode kvalitet, hvilket på den anden side vil sikre dit spil.


Teknikken bag et padel bat

Selve battet består af tre lag: En ramme, en kerne og en overflade. Alle kan være produceret i forskellige materialer, og derfor skal du være opmærksom på materialet, inden du køber dit bat.

Billigere padel bat er oftest ikke særlig fleksible og den tekniske finesse er ikke tilstede. Derudover har billigere padel ketchere også en glat overflade.

De dyrere padel bat består af det bedste materiale, som gør dem fleksible. Teknikken er på plads, hvilket både øger præcisionen og kan tilføre ekstra kraft til dine slag.


En padel bat til hele familien

På hjemmesiden finder du padel bat til hele familien. Langt de fleste modeller er unisex, så både herre og damer kan få glæde af voksen modellerne. Du kan dog også finde modeller, som er særligt designet til kvinder. Disse er oftest lettere end de andre bat.

Du kan også finde junior padel pat, som er særligt designede til både mindre og større børn. På disse er vægten lavere, og de er designede med et sweet spot, så bolden rammes nemmere. Dermed bliver det lidt sjovere at spille padel.


Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen
Flere artikler