Hypnotisør Vibeke Lund bliver en del af Relationshuset Hvass fra 1. august

dato

Du skal møde Vibeke Lund som er hypnotisør, hypnoterapeut og NLP-Terapeut.

Du finder Vibeke fra Lund hypnose her i Relationshuset Hvass fra 1. august. hvor hun bliver en del af vores praksisfællesskab. Oftest finder du hende her om torsdagen, da hun også har klinik i Silkeborg.

Vibeke tilbyder Terapeutisk Behandling med Hypnose samt andre neurologiske teknikker sammen med individuelle samtaler, som er effektive behandlingsformer.

Hypnose er en evidensbaseret teknik, som skaber mulighed for at arbejde på det ubevidste plan, hvor man bringer en person ind i en fokuseret tilstand gennem trance.

NLP terapi er forkortelse af - Neuro Lingvistisk Programmering og er en terapeutisk kommunikationsform som står for:.
Neuro – Er hvordan vi opfatter verden via vores sanser og nervesystemet
Lingvistisk – Er hvordan vi tænker og udtrykker os via sproget, ord og kropssprog
Programmering – er hvordan vi bearbejder og strukturer vores indtryk, påvirkninger og desuden rummer vores mønstre, tanker, følelser, og adfærd. Vi er vores program. Det vil sige, at vi er alt det, som vi har lært, tillært, erfaret, øvet, fået fortalt på godt og ondt, og blevet overbevist om, og bekræftet i.

Med de behandlingsformer som Vibeke anvender, er det muligt at skabe, genskabe og ikke mindst finde/tilføje de ressourcer, som gør, at vi kan handle på den positive måde vi ønsker. I stedet for at blive ved med at genindspille de tanker, strategier, og mønstre der ikke længere tjener os.

Vibekes ord
Hypnose og NLP er effektive behandlinger som arbejder med det ubevidste sind i en særlig fokuseret tilstand, hvor vi igangsætter en positiv kemisk proces, som påvirker hjernes på en mere effektiv ubevidst måde, som ofte er svært at opnå på det bevidste analytiske plan.

Vi ved at vores adfærd er et symptom på vores indre tilstand. Det vil sige at vores tanker og følelser vises i vores adfærd, uanset i hvilken sammenhænge vi begår os i. Vi er vores programmering indtil vi skaber et nyt program. Vores programmering starter allerede i fosterstadiet, og manifestere sig på godt og ondt. Og ofte ændre vi først vores programmering, når vi står i livskriser, hvor vi føler os tvunget til at gøre op med vores mønstre. Du behøver ikke vente på livskriser, det er altid muligt at ændre sine mønstre med hypnose, hvis man virkelig er motiveret for det.

Husk, vi er kun vores seneste tanke, og vi kan ikke tænke to tanker på samme tid. Vores tanker afgør, hvordan vi føler samt derved udviser vores adfærd. Dvs. at de neuroner i hjernen vi styrker, med vores tanker, bliver vores virkelighed i det Ydre.

Lundhypnose kan afhjælpe på næste alle områder og med speciale i børne hypnose fra det 8 år.

Her er et kort udpluk af mine behandlingsområder er bla. Traumer, Forbier, Svigt, Rygestop, Vægttab, søvnproblemer, skoleværing, Angst, Symptomer ift. overgangsalder, Tankemylder m.fl.

Klik på linket hvis du vil vide mere eller have fat på Vibeke

https://relationshusethvass.dk/praksisfaellesskab-i-relationshuset/

Støt lokalt og giv Relationshuset Hvass’ Facebookside et like og følg med i, hvad der ellers sker.

Du kan også se mere om Relationshuset Hvass på deres hjemmeside.

Kilde: https://www.facebook.com/556817316445345/posts/1000079182119154