Jørgen Laursen finder fodfæste igen efter opkøb, epidemi og russisk hacker-angreb

Foto: Jørgen Laursen A/S Viborg.
Profilbillede
dato

I de seneste tre år har Jørgen Laursen A/S navigeret gennem en udfordrende tid præget af Corona-pandemien og geopolitiske begivenheder som krigen i Ukraine. Virksomheden har reageret proaktivt og har gennemgået betydelige forandringer for at tilpasse sig den skiftende virkelighed, fortæller direktør Ole Hansen.

En af de bemærkelsesværdige ændringer inkluderer salget af virksomhedens forretning i Aars og erhvervelsen af Citroën i Viborg. Denne strategiske beslutning har ført til, at alle aktiviteter nu er samlet på adressen Gl. Skivevej 74.

Jørgen Laursen A/S fungerer derfor nu som forhandler og servicecenter for mærkerne Opel, Citroen & Fiat i både Viborg og Skive.

Direktør Ole Hansen deler, at firmaet konstant arbejder hårdt på at fastholde og forbedre kundetilfredsheden.

"Vi arbejder intenst og konstant med at fastholde og forbedre kundetilfredsheden, og sørger for hele tiden at have de rigtige medarbejdere, på de rigtige poster. P.t. søger firmaet efter en ekstra medarbejder til pladeværkstedet, så man kan imødekomme den travlhed der er opstået, på grund af sammenlægningen af bilmærker."

Det kan du læse mere om her: Jørgen Laursen A/S søger pladesmed/mekaniker til deres pladeværksted

De seneste år har man også kunnet se en udvidelse af firmaets brugtbilsafdeling. Jørgen Laursen A/S foretager professionelle opkøb af biler i overensstemmelse med kundernes efterspørgsel.

"Dette har sammen med et stort salg af varebiler, og kundernes efterspørgsel på nye biler, specielt privatleasingbiler, også givet travlhed i salgsafdelingen," fortæller Ole.

Virksomheden, der i øjeblikket beskæftiger 34 medarbejdere, kan prale af et erfarent personale, hvor flere har været loyale medarbejdere i mange år - nogle helt op til 35 år.

Jørgen Laursen A/S har formået at tiltrække tidligere medarbejdere tilbage, der ønskede at prøve kræfter med noget nyt, men som nu er vendt tilbage til virksomhed, hvilket har været til stor glæde for direktør Ole Hansen.

Hacket af russere
Dog har Jørgen Laursen A/S også stødt på en særlig udfordring, der kom som et stort chok. Ole Hansen fortæller, at virksomheden blev udsat for en cyberhacking af en russisk gruppe, der også havde angrebet Pentagon.

"Det lagde alle vores aktiviteter ned i en længere periode. hvilket kostede os mistet omsætning, og meget ekstra arbejde, og det krævede en kæmpe forståelse fra vores gode trofaste kunder."

"Vi oplevede leveranceproblemer på nye biler, på grund af krig i Ukraine, efterveer af Corona og situationen er ikke helt stabiliseret endnu," lyder det fra direktøren.

Du finder meget mere om Jørgen Laursen A/S på deres Facebookside og hjemmeside.

Kilde: JØRGEN LAURSEN A/S