Møllehøjskolen søger pædagog til indskoling og SFO

Profilbillede
dato

Elsker du pædagogjobbet? Trives og udvikles du i fællesskaber? Møllehøjskolen søger pædagog til SFO og indskoling.

Er du pædagoguddannet og vil du være med til at få Møllehøjskolens børn til at lege, lære, udvikles og trives gennem nære relationer i samarbejde med dine kolleger?

Værdsætter du det tætte teamsamarbejde, og det tætte samarbejde med forældre, kolleger og ledelse? Har du relationskompetence i overflod? Har du fantasi og gåpåmod? Kan du se noget stort i noget småt og brænder du lidenskabeligt for at være med til at udvikle vores fritidstilbud, samtidig med, at du oplever, at du kan bruge dine pædagogiske kompetencer i både fritidsfladen og undervisningen? Kan du udøve god og tydelig klasseledelse?

Har du et tydeligt menneskeligt og pædagogisk ståsted, der kan tåle de nødvendige forstyrrelser, som udvikling kræver, og som rummer værdier som engagement, glæde, respekt, demokrati og fællesskab?

Er du sprængfyldt med gode ideer til fritidsaktiviteter, og kan du være til stede med både nærvær, nysgerrighed, alvor, anerkendelse, venlighed og humor? Kan du få ting til at ske?
Synes du, at smådyr og heste er det mest fantastiske pædagogiske udgangspunkt i arbejdet med børn? Kan du se dig selv være med til at udvikle pædagogiske aktiviteter omkring vores dyr?
Brænder du samtidig for aktiviteter som f.eks. friluftsliv, musik eller rollespil, eller kunne du være vild med drama og dans, holder du af høns, marsvin eller tusindben, det kreative eller noget helt andet er det helt perfekt.

Møllehøjskolen er en skole, hvor klub, SFO og undervisning har en stærk fælles identitet. Vi har et stabilt elevtal, en stor opbakning i skoledistriktet og gode fysiske rammer med luft og plads.
Vores fritidsdel består af SFO samt fritids- og ungdomsklub. Pædagogisk er vi optaget af fællesskaber og hvad de betyder for børns udvikling. Vi er optaget af, hvordan man både bliver til noget og til nogen, og vi forsøger altid at møde børnene der, hvor de er.
Vores daglige morgensamling er en stor del af Møllehøjskolens identitet. Vi er en skole med ca. 350 elever fra 0. til og med 6. klasse, hvorefter vores elever fortsætter på Overlund skole.

Arbejdstiden ligger imellem kl. 8.00 og 17.00. Du skal regne med, at du de fleste dage arbejder til mellem kl. 16.00 og 17.00. Desuden kan der blive tale om en enkelt dag, hvor du åbner SFO’en f.eks. kl. 6.15 og har tidligere fri.

Vi opfordrer til at du kommer forbi på et besøg og får set hvad vi er for et sted, inden du sender ansøgningen.
– kontakt Jon på 30 57 73 39 for at lave aftale om besøg.

Du kan læse mere om os på www.møllehøjskolen.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Møllehøjskolen, SFO, Bruunshåbvej, 8800 Viborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6031512

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet