Photocare Viborg fejrer nominering med halv pris på CEWE Ekspress-print

Foto: Photocare Viborg.
dato

Photocare Viborg fejrer deres nylige nominering til "Byens Bedste Specialbutik" med et fantastisk tilbud til deres kunder. Fra nu og frem til den 1. marts, tilbyder butikken 50% rabat på alle ordrer fra deres CEWE ekspress print stationer.

Photocare Viborg har altid været kendt for deres høje kvalitet og hurtige service, og med CEWE ekspress print stationerne kan kunderne bestille og få printet deres billeder på få minutter. Denne service er nu tilgængelig til halv pris, som en tak til alle de loyale kunder, der har hjulpet butikken med at opnå denne prestigefyldte nominering.

Butikken er utrolig stolt og taknemmelig for nomineringen, og ser det som en anerkendelse af deres hårde arbejde og dedikation til at levere den bedste service til deres kunder. De håber selvfølgelig på at vinde titlen som "Byens Bedste Specialbutik", og opfordrer alle til at stemme på dem på radioviborg.dk.

Photocare Viborg er en del af Photocare Danmark, en landsdækkende kæde af fotobutikker, der er kendt for deres høje kvalitet og gode service.

Med denne nominering har de mulighed for at blive anerkendt som den bedste i byen, en titel de bestemt mener, de fortjener.

For at stemme på Photocare Viborg som "Byens Bedste Specialbutik", kan du følge linket her.